• Новинка
Разбивочный удар, Износоустойчивая Многофункционална Твърдост Удар Ръце Тренировка Разбивочная за обработка на дървен материал за Гараж
zoom_in

Разбивочный удар, Износоустойчивая Многофункционална Твърдост Удар Ръце Тренировка Разбивочная за обработка на дървен

BGN 6.79

Продукти
check Налично за поръчка

С помощта на легированную стомана, централна твърдост удар висока, че да е лесно да се деформира и издръжлив.На върха се провежда закаленную обработка, така че централната пуансон има дълъг срок на служба.С трайни износостойкими и трайни ползи, като се използват централна перфоратор, първо потърсете го, а след това се пробиват, за да се предотврати отхвърляне на пробиване.Централна перфоратор е подходящ за стъклени, автомобилни прозорци, позициониране счупен дървен материал, позициониране на PVC пластмаса, позициониране на метала от неръждаема стомана, позициониране на стените, позициониране на стоманени плочи.Благодарение малък размер и лесно теглото на централната пуансон подходящ за работа на открито.Функция : 1. На върха се провежда закаленную обработка, така че централната пуансон има дълъг срок на служба.2. С изрезанными, износоустойчивыми и трайни ползи, като се използват централна удар на първо място намира и след това сверлит за предотвратяване на отклонения при учение.3. С помощта на легированную стомана, твърдост на централната удар високи, което не е лесно да се деформира и е трайна.4. Централна удар е подходящ за стъклени прозорци на колата, за счупения дървен трябва, трябва пластмаси ПВК, метал, неръждаема стомана, на круша, стени на круша, стоманена плоча, на круша.5. С малки размери и легковесом, централен удар удобен за на открито дейност.Спецификация : Тип елемент : Централна перфораторматериал : Легированная стальдиаметр : прибл. 4mm / 0.2 in Scope на приложение : Стъклени прозорци на коли, счупени трябва дървена, PVC пластичное трябва, метал, неръждаема стомана, на круша, на стената, на круша, стоманена плоча, на круша.Предназначение : Пробиване на дупки Осъществяване Списък : 1 х Централна удар.

Item Type:
Center Punch
Material:
Alloy steel
Diameter:
Approx. 4mm / 0.2in
Scope of Application:
Glass car windows, broken wood positioning, PVC plastic positioning, stainless steel metal positioning, wall positioning, steel plate positioning.
Purpose:
Drilling holes
Package List:
1 x Center Punch :

Те също купуват с този продукт..