• Новинка
OZS Пистолет Задника Състав на Възвръщаемост Pad и Пушка Притежателя на Боеприпаси 9 Кръга, Много Еластична Пушка Раздаването на Намаляване Pad за Пушки и Пушката на Ло?
zoom_in

OZS Пистолет Задника Състав на Възвръщаемост Pad и Пушка Притежателя на Боеприпаси 9 Кръга, Много Еластична Пушка Раздаването

BGN 10.39

Продукти
check Налично за поръчка

✩【ПЕРФЕКТНА КОМБИНАЦИЯ от】Получавате чанта за патрони и задника пушка едновременно, каква изненада за любовник на лов!. ✩【ВИСОКО качество】Възвръщаемост подложки за пушки са изработени от висококачествена гума, ниско тегло и дълъг живот.Еластичен патронник, изработени от здрав еластичен нейлонового материал, здраво закрепени към прикладу почти всяка пушка за секунди. ✩【НАМАЛЯВАНЕ на ВЪЗВРЪЩАЕМОСТ】актуално откат пушката възвръщаемост намалява до 75% и увеличава дължината на сцепление.Защитете вашето рамо от удари с пушка.Ще Получите повече удоволствие и комфорт от любимия си оръжие, за да може да се съсредоточи повече върху стрелба. ✩【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ И ПРЕМАХВАНЕ】Задника дупето може лесно да бъде инсталиран на върха на съществуващите запаси на огнестрелно оръжие без никакви промени.Побира, се инсталира за секунди.Подходящ за повечето пушки, дробовиков и т.н., Това няма да навреди на пистолета.Нескользящая повърхност е идеална за използване при всякакви тежки метеорологични условия. ✩【Не е НЕОБХОДИМО В ловна жилетката】Задника пушка може ефективно да защити своя страна, е идеална за тези хора, които не обичат тежки жилетки за стрелба с лък, ви предлага голяма свобода и удобство.Това е чудесен подарък, подарък за рожден ден или годишнина за вашия любим стрелка или ловец.

Те също купуват с този продукт..