• Новинка
charts_DRESS Аквариумный Термометър, Микро-Вграден Електронен Влагомер LCD Дигитален Сензор за Влажност в Терариума Дигитален Термометър за влечуги Влагомер Е идеален з?
zoom_in

charts_DRESS Аквариумный Термометър, Микро-Вграден Електронен Влагомер LCD Дигитален Сензор за Влажност в Терариума Дигитален

BGN 3.19

Продукти
check Налично за поръчка

✔ Незаменим термометър-влагомер за влечуги : Контрол на температурата и влажността на резервоари с помощта на този прост за използване на термометър-влагомер, така че. ✔ 7x24 Нон-стоп влагомер влечуги Термометър в вивариях, инкубатори, брудерах, размножителях, той може да ви помогне да поддържате добра среда за вашите влечуги. ✔ Лесна употреба : дигитален термометър за влечуги показва температурата и влажността на прозрачен LCD екрана, точен и лесен за разчитане, просто обърнете внимание, когато минаваше или хранени, прочетете или да направите някаква корекция, ако е необходимо. ✔ Стилен дизайн : Стилен цифров термометър с кука за контрол на температурата и влажността.Лесно се чете, инсталира и експлоатира; тази притурка е оборудван с цифров екран, който показва показания като по Фаренхайт и Целзий. ✔ Широко приложение : Този термометър-влагомер е подходящ за различни случаи, като например за доставка на влечуги, или можете да го използвате в своя автомобил домове, детски градини, училища и места, оборудвани с климатик и т.н.

Те също купуват с този продукт..