• Новинка
Комплект кухненски воронок Nicecogo, Пластмасова Фуния от 3 комплекти с Филтър-Цедка за Пълнене на Бутилки, Сгъваема Силиконова Фуния от 3 комплекти за пренасяне на Вод?
zoom_in

Комплект кухненски воронок Nicecogo, Пластмасова Фуния от 3 комплекти с Филтър-Цедка за Пълнене на Бутилки, Сгъваема Силиконова

BGN 7.19

Продукти
check Налично за поръчка

【Широко приложение】 Два вида кухненска фуния за да се покрият вашето различно използване.Може да се използва за прехвърляне на масла, боб, мляко, напитки и храни, например, за прехвърляне на течности, сухи съставки, прах между контейнери, добавяне на сол, пипер или билки в круеты, запълване на по-малки бутилки. 【Здрав друга е направен от силикон.Те не съдържат BPA и не са токсични.Три фуния серия ПП plastic са гнездо, за да спестите място за съхранение, лесно подвешиваются; останалите три фуния серия silicone сгъваеми, за многократна употреба, могат да се използват много пъти. 【Различен размер, за да покрие вашите изисквания】Серия PP пластмаса включва 3 различни фуния размер (Голям - среден-малък), диаметри на устата 3.9"- 3.1"- 2.3", тесни диаметри прът : 1" - 0.7"- 0.4"; Диаметри на силиконовата серия : 0.62" - 0.62"- 0.4"3. Отличен за прехвърляне на масла, подправки, течности или сухи съставки, лесно се побира в бутилки,кутии и контейнери.4.Полезен инструмент за любовник кухня.Купувайте си, не се колебайте.Пакетът включва : 3 x Пластмасови кухненски фуния 3 x силиконова сгъваеми фуния 1 x универсален филтър-филтър.

Те също купуват с този продукт..