• Новинка
MAXWINER Електрически Восък се Стопи по-Топло с 7 Цвята Осветление, Смяна на Масло Горелки Восък Топъл Домашен Офис Подаръци, Украса (Гора)
zoom_in

MAXWINER Електрически Восък се Стопи по-Топло с 7 Цвята Осветление, Смяна на Масло Горелки Восък Топъл Домашен Офис Подаръци,

BGN 17.59

Продукти
check Налично за поръчка

【Уникален дизайн】MAXWINER wax стопява warmer е проектиран с гора и е изработен от метал, идеално допълнение за всеки съвременен дом, офис, фитнес залата, спа салону или студио.Прекрасен подарък за семейството и приятелите. 【7 цвята LED Светлини Changing】7 вида промяна на цветовия цикъл.MAXWINER fragrance warmer осигурява спокойна и приятна атмосфера, когато работите, четете или спи. 【Warmer & Night light】Използва като аромат на восък е по-топъл и нощна светлина.Поставете върху него кубче на восък и етерично масло, смесено с малко вода, която може да се стопли и да се стопи ароматни восък, стрелба любим аромат в дома.Също така работи като нощна светлина, мека светлина създава уникална атмосфера във всяка стая. 【Освежители за въздух】Топло с ароматен масло запазва въздуха свеж и приветлив.Изберете вашия любим аромат, за да напълните с въздух, приятна и спокойна атмосфера. 【100% без риск за закупуване на】MAXWINER wax стопява warmers са гаранция за една година и 30-дневна гаранция за връщане, както и през целия следпродажбено обслужване.Ако вие не сте доволни на 100% производителност на нашите продукти, ние обещаваме да ви предоставят замяна, или пълно възстановяване на средствата.

Те също купуват с този продукт..