• Новинка
Инструмент за грижа за краката DOITOOL 100 бр Силиконови Невидими Двуслойни против износване пластири за крака (прозрачен цвят)
zoom_in

Инструмент за грижа за краката DOITOOL 100 бр Силиконови Невидими Двуслойни против износване пластири за крака (прозрачен

BGN 75.76

Продукти
check Налично за поръчка

Висока прозрачност, невидим дизайн, без да бъде забелязан от другите.Използването на висококачествени материали, ултра-тънък дизайн, устойчивост на износване и нескользкость.Те са удобни и лесни за употреба, и да ги използвате по всяко време и на всяко място.Те са лесни за употреба на открито и могат незабавно облекчаване на болката.Подходящ за нови обувки, високи токчета, обувки, спортни обувки, обувки на плоска подметка.Описание на Това някои против износване и нескользящие етикети на петите, които притежават добра устойчивост на износване и защитни свойства.Те са много удобни при допир.Лек, впитывающий пот, е полезно за кожата.Те са належащи ви на петата.Това е много удобно етикети на петата.Характеристики - Цвят : Прозрачен цвят.- Материал : Силикон.- Размер : About10. 00 X3. 30 X0. 30см/3. 93 X1. 30 X0. 12inch.- Използването на висококачествени материали, ултра-тънък дизайн, устойчивост на износване и нескользкость.- Висока прозрачност, невидим дизайн, без да бъде забелязан от другите.- Подходящ за нови обувки, високи токчета, обувки, спортни обувки, обувки на плоска подметка.- Те са удобни и лесни за употреба, и да ги използвате по всяко време и на всяко място.- Те са лесни за употреба на открито и могат незабавно облекчаване на болката.Кръст Бод Пакет Including100 x ток етикети.

Те също купуват с този продукт..