• Новинка
24шт Коледен Мини-Украшение, Топката Заключване Въже за Коледната Елха, Нескользящие Закачалки за Бижута за Коледа, Куки за Коледна Украса за Малки или Големи Бижут?
zoom_in

24шт Коледен Мини-Украшение, Топката Заключване Въже за Коледната Елха, Нескользящие Закачалки за Бижута за Коледа, Куки

BGN 10.39

Продукти
check Налично за поръчка

????????Без подхлъзване украшение закачалки : С регулируема закопчалка,за да пазят украса на място-виси безопасно и без приплъзване.освен това, те могат лесно да се преместят, де си, както искате. ????????Многоэлементный ремък : тези нови бижута от найлонови въжета hang tag имат нова концепция : не само като въже за закачалки,но и като бижу.те включват в себе си 6 различни стилове на dec.(2022 Снежен човек,Дядо коледа,лосове,коледно дърво,коледни чорапи,снежен и т.н.) Това ще бъде чудесен забавен подарък за Коледа за приятели и семейства. ????????Използвайте за всякакъв размер на украсата : Коледна украса Закачалка въже украшение тагове Закачалка Въже може да се прилага на много места,като например висящи коледни топки,малки звезди,бонбони,панделки,коледни клиренс и т.н. Дизайн държи здраво си украса на коледното дървото. ????????Какво ще получите : ще получите 24/36 броя коледни висящи украшения включват различни форми,брой може да отговори на вашите нужди в де в различни случаи и разпространение на празничното настроение с вашето семейство или приятел от бижута. ????????ПОКУПКА без РИСК : Ние се стремим да предоставим на клиентите си най-добрия опит на покупката.Ако нашият коледен орнамент не отговаря на вашите очаквания, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Безусловно връщане и замяна-това е нашето обещание. 2 в 1 дизайн ,уникални коледни бижута и коледното закачалка.силен найлонов материал за окачване на тегло или размера на коледната украса.Употреба : Украса за дома,даващ вашия дом празнична атмосфера.имайте голям робот с вашата коледна елха,това също може да ви дървото по-очарователна и красива.ред заедно с сладък украшение за увеличаване на естетиката. 2 в 1 дизайн ,уникални коледни украси и коледната закачалка ropestrong найлон материал за окачване на тегло или размера на коледната украса.Употреба : Домашни декорации,които канят атмосферата на фестивала във вашия дом,перфектно съчетани с вашата коледна елха, това също може да ви дървото по-очарователна и красива заедно с сладък украшение за увеличаване на естетиката.

Те също купуват с този продукт..