• Новинка
Бебешки комплект, подходящ за Украса на Торта,398 бр Принадлежности за Печене за Начинаещи,Набор от Инструменти за Печене с 3 кутия пролетта Форми,Определени За Взем?
zoom_in

Бебешки комплект, подходящ за Украса на Торта,398 бр Принадлежности за Печене за Начинаещи,Набор от Инструменти за Печене

BGN 39.99

Продукти
check Налично за поръчка

????【398 бр печене доставката включва】3 Springform Pan,торта въртяща се маса,торта за гладене,51 пудра Съвети,торта нож,торта сървър,3 шпатула,3 торта скрепери,торта елегантен,100 бр cupcake опаковки,яйчен жълтък сепаратор,яйце битер,10 черешката чанта Вратовръзки Въртящи торта въртяща се маса, идеална за по-лесно декориране.Използвайте цветна пирон за производство на рози, а украшающая дръжка ще ви помогне да напишете на вашия тортата. 9 издълбани дръжки ще ви помогнат да създадете лек помадный торта. ????【Висококачествени, безопасни материали】Този комплект за печене е изработена от висококачествена неръждаема стомана, силикон и пластмаса.здрав и многократна употреба, безопасен за семейна торта.Това са добри комплекти за декорация за печене, за да се направи сирене торти, килограмова торта, шифоновые торти, помадные торти. ❤【Идеален подарък за начинаещи и любители на торти】включително и всичко, което ви трябва, за да започнете да правите торти, като професионалист!по този начин, той е много подходящ като подарък за деца, членове на семейството, на влюбените, така че те да могат пълноценно да използват въображението си и да се насладите на магията и радост печене, в същото време той също е много подходящ за дневно десерти, рождени дни, семейни събирания, сватбени партита. 398 броя декоративни аксесоари съдържат почти всички инструменти, които можете да използвате за приготвяне на торти.който е много подходящ за начинаещи, и дори на децата.Висококачествени материали, форми за торти, изработени от устойчив материал.незалепващо покритие и микровълнова печка безопасни.Завъртете на половин конвертор в чантата;.Отсечете главата на сладкарски чанта;.Сложи на върха на глазура;.Обърни се и затвори другата половина конвертор.Завязки торби за лед, изработени от силикон, който е издръжлив и нетоксичен.Силиконов материал позволява да се използва много пъти. 398 броя декоративни аксесоари съдържат почти всички инструменти, които можете да използвате за приготвяне на торти.който е много подходящ за начинаещи, и дори на децата.

Те също купуват с този продукт..