• Новинка
Винт M8 тежкотоварни, неръждаема стомана ранг M8 рым-болта мъжки дърворезба изкачването на морската за корабостроенето електричество
zoom_in

Винт M8 тежкотоварни, неръждаема стомана ранг M8 рым-болта мъжки дърворезба изкачването на морската за корабостроенето

BGN 11.27

Продукти
check Налично за поръчка

Широко използван в електроенергия, корабостроенето, нефтохимическата промишленост, минировании, железопътен транспорт, производството на колата, супер големия транспорт, спасяване на море, дизайн на летището.Гладка и обработена резба го прави много лесен за инсталиране; може да се използва както на закрито, така и на открито.С помощта на морска нержавеющую стомана ранг, тя има добра устойчивост на корозия устойчивост и устойчивост на оксидации във всяка околната среда.Лесен за използване, той обикновено се използва за захващане и фиксиране на тръби и съединителни детайли, много удобен за използване.Това определя и обвързващи инструменти, използвани за повдигане в някои кабелни основи, за да се намали проблема с завязыванием въжета.Функция : 1. С помощта на морска нержавеющую стомана ранг, тя има добра устойчивост на корозия устойчивост и устойчивост на оксидации във всяка околната среда.2. Това определя и обвързващи инструменти, използвани за повдигане в някои кабелни основи, за да се намали проблема с завязыванием въжета.3. Лесен за използване, той обикновено се използва, за да задържите и да тръба и крепежни елементи, изключително удобни за употреба.4. Гладки и сготвени механична обработка на потоци, го правят много лесен за инсталация; може да се използва на закрито или на открито на околните среди.5. Широко използван в електроенергия, корабостроенето, нефтохимическата промишленост, минировании, железопътен транспорт, производството на колата, супер големия транспорт, спасяване на море, дизайн на летището.Спецификация : Тип елемент : Bascule очите Bolt Product Модел : М8Материал : неръждаема СтальProduct Цвят : както е показано на снимките Тегло на продукта : approx. 202g / 7.1 oz Product Натоварване : 140kgs / 309lbspproduct Описание : 1. Част на отливки от неръждаема стомана, антиржавейные, коррозионностойкие, трайни.2. Цел : Той е широко използван във важните индустриях като пристанища, корабостроене, железници, дизайн, пластичное машинното оборудване, индустриален контрол, спомагателно оборудване на газопровода, на морското спасяване, конструкцията на летището, въздушно-космическото пространство, места и други важни индустрия и машинното оборудване и обзавеждане за проекти за изграждане на инфраструктура.Списък с пакети : 5 x Подемни пръстен Очите Болт .

Item Type:
Lifting Eye Bolt
Product Model:
M8
Material:
Stainless Steel
Product Color:
As Pictures Shown
Product Weight:
Approx. 202g / 7.1oz
Product Load-Bearing:
140kgs / 309lbs
Product Description:
1. Stainless steel casting parts, anti-rust, corrosion-resistant, durable. :
2. Purpose:
It is widely used in important industries such as ports, shipbuilding, railways, construction, plastic machinery, industrial control, pipeline auxiliary equipment, maritime rescue, airport construction, aerospace, venues and other important industries and machinery and equipment for infrastructure construction projects.
Package List:
5 x Lifting Ring Eye Bolt    :

Те също купуват с този продукт..