• Новинка
BIHRTC 8 БР. Тениска Линия за Употреба Инструмент За Изравняване на PVC Тениска Линия до Центъра на Проекти Реколта Европейски Стил Слива Цвете Ножици за Бродерия Облек?
zoom_in

BIHRTC 8 БР. Тениска Линия за Употреба Инструмент За Изравняване на PVC Тениска Линия до Центъра на Проекти Реколта Европейски

BGN 15.12

Продукти
check Налично за поръчка

Инструмент за дизайн на тениска : Уникалните кръгли и V-образна линия 2-В-1, уникална задната и предната дизайнерска линия, този комплект шевни линейок влиза в 4 x PVC предната линия и 4 x PVC задните линия (размер за възрастни, младежки,детски и V-образно деколте), 3 x 6.6 см шевна кърпа, молив инструмент(цвят : червен,жълт,бял) +1x60 см/150 см измерване на лента, общо 12 бр в опаковка.Но тениски в комплекта не са включени.Малки ножици : 1 бр. малки цветни ножици размер : 4.5"x 2,2".подходящ за нежната подарък за приятели или семейства, които обичат бродерии, работа със собствените си ръце и на деца от ножици.Лекотата на използване и 4 различни размера : линия изравняване тениски-това е огромна помощ при изравняване на вашия дизайн с тениска, просто выровняйте линия до яката (отпред и отзад) и центрируйте своя дизайн, преди да натиснете.тези шевни линия са подходящи за маркиране на тениски за възрастни,младежи и деца, лесно се маркира и за четене.Широко приложение : тази продуктите сублимационных на парчета, подходящи за художници, дизайнери, шивачи, съпруги, млади хора, които искат да се направят някои промени и стилна модните среди и така нататък, подходящ за cricut heat press, heat press, сублимация, ситопечат, винил вестници и т.н. Многофункционални ножици : малки ножици за шиене може да се използва като ножица за тънък плат, ножици за конци, ножици за подстригване подстригване,подходящи за машинна бродерия,бродирани,крюеля,шиене,бродерия,рязане папаера, конци и други.

Те също купуват с този продукт..