• Новинка
ABOOFAN Eid Mubarak Хартиени Чаши и Чинии: Рамадан Карим на Хартиени Чаши, Чинии Салфетка Набор от Съдове за готвене Близък Изток Мюсюлманска Страна Прибори за Еднократна у?
zoom_in

ABOOFAN Eid Mubarak Хартиени Чаши и Чинии: Рамадан Карим на Хартиени Чаши, Чинии Салфетка Набор от Съдове за готвене Близък

BGN 20.51

Продукти
check Налично за поръчка

Нашият продукт е добър материал, с висока производителност, празничен, изработени декоративни и специално разработен дизайн за парти Рамадан.С помощта на тези хартиени чинии можете да поставите пуканки, снаксове, ядки и друга храна в чинии, за вашите гости.безопасен за използване, осигурява удобно за вас и за вашите гости, празнична украса за вашето парти.Класически модел Ейд Мубарак и дизайнерски елементи се съчетават добре с разпределение на сцената на парти Ейд Мубарак.Освен това, те могат да бъдат малки избор за подарък за вашите приятели, които са на път да бъде домакин на парти, ще го направят.Описание на Този комплект хартиени чаши и чинии за партита е изключително полезно по време на партита с много гости на партито.Това е особено полезно, когато страната се присъединява към много гости.Проста, но класически дизайн на модела с букви Ейд Мубарак има за цел да се създаде у вас тази празнична атмосфера.Характеристики - Цвят : бял.- Материал : Хартия.- Размер : 9. 04 X9. 04 X0. 08in.Пакетът включва 8 х 23 см бяла хартия тави 8 х 18 см бяла хартия тави х 8 бели картонени чаши 20 х бели кърпички.

Те също купуват с този продукт..