• Новинка
Маслопоглощающий Валяк За Лице, Компактен Преносим Почистване на Кожата на Лицето Вулканичен Масло Контролен Валяк Баланс Секреция на Масла за Домашно Пътуване з?
zoom_in

Маслопоглощающий Валяк За Лице, Компактен Преносим Почистване на Кожата на Лицето Вулканичен Масло Контролен Валяк Баланс

BGN 9.83

Продукти
check Налично за поръчка

Лек и малък по размер, лесно да се съхранява и да носи със себе си, е лесно да си чанта, идеална за пътуване.Вытыхают токсини в долната част на кожата, правят кожата чиста и нежна, могат ефективно да балансира секрецията на масла, за да се предотврати и една пъпка, контрол на минерално масло и т.н., Не увреждат грим, правят кожата освежаваща.Отговаря на эргономичному дизайн, лесно се задържа и се използва.Приема висококачествени материали, безопасни и щадящи околната среда, е мека и не дразни, не предизвиква увреждане на кожата, можете да го използвате с доверие.С помощта на вулканическую кал и минерали, той има силна способност за контрол на маслото и може ефективно отстраняване на излишната мазнина от повърхността на кожата и порите.Функция : 1. Вытыхают токсини в дъното на кожата, правят кожата чиста и чувствителна, може ефектно да се балансира секретирование масло, предотвратяване и една пъпка, etc.2. С помощта на вулканическую кал и минерали, тя е силна способност за контрол на маслото и може ефективно да се извлече сверхнормальное масло на повърхността на кожата и порите.3. Контрол на минерално масло, не вреди на грима, прави кожата освежаваща.Отговаря на эргономичному дизайн, лесно се задържа и се използва.4. Приема висококачествени материали, безопасни и щадящи околната среда, е мека и не дразни, не вреди на кожата, можете да го използвате с доверие.5. Лек и малък по размер, лесно да се съхранява и да носи със себе си, може лесно да се постави в чанта, идеална за пътуване.Параметри : Състояние : 100% абсолютно новыйтип : Маслопоглощающий валяк за лице Материал : минералусы : Почиства лицето, свива порите, абсорбира масло Осъществяване списък : 1 х Маслопоглощающий валяк за лице.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Oil Absorbing Face Roller
Material:
Mineral
Uses:
Cleans the face, shrinks pores, absorbs oil
Package List:
1 x Oil Absorbing Face Roller :

Те също купуват с този продукт..