• Новинка
Калъф за мобилен телефон Чанта за Galaxy A8 (2018) Личи Текстура Хоризонтален Флип Кожен Калъф с Държач и слотове за карти и Чантата(черен) делото Калъф (черен цвят)
zoom_in

Калъф за мобилен телефон Чанта за Galaxy A8 (2018) Личи Текстура Хоризонтален Флип Кожен Калъф с Държач и слотове за карти

BGN 29.60

Продукти
check Налично за поръчка

100% чисто нов и високо качество.Надеждна засаждане, лесно се нанася и отстранява.Защитете вашия телефон от надраскване ,прах и удар за максимална защита.Осигурява лесен достъп до всички функции, без да махате своята практика.За Galaxy A8 (2018) Личи Текстура Хоризонтален Флип Кожен калъф с Държач и слотове за карти и Чантата(черен).Описание на продукта1. Накратко.Той просто се формира и да се сменят, за да оставите чисто и комфортно впечатление на всички.2. Функционален.Кожен калъф може добре отговарят на вашия телефон и да имат голямо значение за защита на вашия телефон от надраскване, удари, приплъзване и така нататък.3. Удобно.Всички бутони и портове са достъпни.4. Преносим.Не е нужно да стреля, след като вашият телефон наденет му, защото той е доста тънък и лек.5. Здрав.С добра производителност, високо качество, той може да работи в продължение на дълго време.6. Икономичен.За това е създадена много подходяща цена.Това достъпен продукт.Опаковка : 1 * Калъф.

Те също купуват с този продукт..