• Новинка
Чанта За Колан За Бягане със Сгъваем Държач на Бутилка с Вода, AMAMIA, Без Отскок Голяма Покет Поясная Чанта с Регулируема Талия За Джогинг, Унисекс Спортна Чанта, Каиш?
zoom_in

Чанта За Колан За Бягане със Сгъваем Държач на Бутилка с Вода, AMAMIA, Без Отскок Голяма Покет Поясная Чанта с Регулируема

BGN 7.98

Продукти
check Налично за поръчка

【Удобен и мек материал】Колан за бягане е изработен от мека тъкан, така че колан за пътеки е много мек и дишащ, удобен прилепнала към тялото и не се движи, не се поклаща, не скочи, да не издига и да не сипал. 【Лек и издръжлив и отразяваща дизайн】Поясная чантата е изработена от висококачествена, дишаща и водоустойчива материя, която може най-добре да защитите съдържанието на чанти от намокания под дъжда.Чанта за съхранение приема дизайн светоотражающей ленти, силно се отразява под фаровете на колата, светоотражающая издател на джоба ви осигурява вашата безопасност при работа през нощта. 【Голям капацитет】Поясная чантата има 3 джоба с ципове, които предлагат голямо и сигурно място за вашия телефон, както и ключовете за дома или колата, лични карти/кредитна карта, пари в брой, жак за слушалки, i Pod и други аксесоари по време на спорт. 【 Регулируема каишка и дизайн на отвора за слушалки】Обхват на обиколката на талията е 60-110 см, която може да се регулира в зависимост от вашите нужди, подходящ за всички членове на вашето семейство.Дизайн на отвора за слушалки ви позволява да се наслаждавате на музика по време на джогинг.Винаги носете със себе си телефон по време на тренировка (за възпроизвеждане на музика проследяване на тренировки, сърдечната честота, състезателни маршрути). 【Страхотна поясная чанта за пътуване】Поясная чанта е предназначена не само за тичане, упражнения, фитнес, бойни тренировки, фитнес,ходене, бягане, но и много подходяща за каране на велосипед, разходки, риболов, алпинизъм, къмпинг, за пътуване, за ежедневна почивка и т.н. Това ще бъде идеалният спътник за всички дейности.

Те също купуват с този продукт..