• Новинка
Гуа Ша Инструмент За Лице, Естествен Нефритови Камък Гуаша Дъска за СПА Акупунктурной Терапия техники на граничната точка Гледна Лечение, Гуа Ша Выскабливающий Ма?
zoom_in

Гуа Ша Инструмент За Лице, Естествен Нефритови Камък Гуаша Дъска за СПА Акупунктурной Терапия техники на граничната точка

BGN 2.07

Продукти
check Налично за поръчка

Има много приложения - средство на Гуа ша е разработен за подобряване на общото благосъстояние на организма, подобряване на микроциркулацията на лицевите кръвоносните съдове, увеличаване на притока на кръв, лимфа и течности на организма.Направете вас по-малко стрес, по-фокусиран, выглядящим приличен, чувствующим себе си енергични и здрави.Естествен материал - абсолютно нова и качествено.Какво е Гуа Ша? - Гуа Ша-това е лечебна техника с използване на един инструмент за подобряване на кръвообращението и лимфния дренаж за по-ярки и еластичен тен.Как да използвате - Използвайте умерен натиск, нежно се плъзга выскабливающим камък нагоре по кожата, за да увеличи притока на кръв, подобряване на микроциркулацията на тъканите и стимулира функцията на лимфните възли, за да се намали напрежението в мускулите и стреса.За постигане на ефект на облекчаване на натиска и спокойствие, особено като помага на някои масажни процедури, ефектът ще бъде по-добре.Най-интимен подарък - това е малко масаж инструмент, който е подходящ за всеки, не само за масаж на тялото, но и за здравето на кожата.Това е идеален подарък за вашите близки и приятели.Описание на Гуа ша всъщност е древна китайска практика за потока на енергията и кръвообращението.Техниката може да се използва за цялото тяло и традиционно доста енергична—с помощта на плосък инструмент, в съчетание с эргономикой, той е подходящ за човешкото тяло и е по-подходящ за изкривявания на човешкото тяло. червен цвят, той е предимно за циркулацията на кръвта, лимфатическому дренажу и еластичността на кожата всички подобрени, докато нещо като напрежение в мускулите и намалява бръчките.Предимства на Guasha Против Стареене _BOS_ Повишава еластичността на кожата, дърпа и тонизируя си. _BOS_ предпазва от появата на фини линии и бръчки. _BOS_ Намалява подпухналостта, торбички под очите и тъмни кръгове около очите. _BOS_ Подпомага движението на кръвта към лицето, за физически здрави сияние.За постигане на най-добър резултат нанесете серум с витамин С, крем с колаген или хиалуронова киселина, етерично масло или желаната от вас козметика за лице.Кръст Бод Пакет включват : Материал : смола 1 * във формата На сърце Guasha дъска Забележка : 1. Това е много важно, за да не се надраскат всички бенки, пъпки или белези по кожата. 2. Моля, стойте далеч от вятъра и согревайтесь, когато на Гуа Ша. 3. Вземете душ в 3 часа след Гуа Ша.Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, свържете се с продавача навреме, за да получите най-доброто преживяване за пазаруване.Благодарим ви.

Те също купуват с този продукт..