• Новинка
10 бр. Домакински Подвесная Водоустойчива Чанта За Съхранение на Дрехи, Палто, Костюм Прахоустойчив Калъф Чанта 60x100 см Чанта за Съхранение на Костюми, Облекло За Съх
zoom_in

10 бр. Домакински Подвесная Водоустойчива Чанта За Съхранение на Дрехи, Палто, Костюм Прахоустойчив Калъф Чанта 60x100

BGN 18.55

Продукти
check Налично за поръчка

Благодарение на полупрозрачному печатному дизайн можете визуално да се видят дрехи, съхранявани вътре, която е лесно да се намери.Благодарение на полупрозрачному печатному дизайн можете визуално да се видят дрехи, съхранявани вътре, която е лесно да се намери.Благодарение на полупрозрачному печатному дизайн можете визуално да се видят дрехи, съхранявани вътре, която е лесно да се намери.Водоустойчив, прахоустойчив, дрехи не се колебае, подходяща за съхранение на палта, костюми и т.н., Тази чанта за съхранение на дрехи е направена от висококачествен полиран материал PEVA, водоустойчиви и дълготрайни, и може да се използва в продължение на дълго време.Широко се използва в помещения, гардеробах, гардеробных, магазини за дрехи, химчистках и на други места.С горния отвор закачалки за дрехи, лесно минаваща през закачалка за дрехи, може да се използва повторно.Параметри : Състояние на 100% абсолютно нов Тип продукт : Чанта за дрехи Материал : пластмаса PEVA Цвят : прозрачен Стил на печат : Лесен и модерен Място за съхранение : Спалня за съхранение, за пътуване на Употреба : Дрехи пылезащитная, набръчкана, -доказателство Тегло : Approx. 577g / 20.4 oz Размер на продукта : Approx. 60x100cm / 23.6x39.4in Осъществяване Списък : 10 x калъф за дрехи чанта Забележка : 1.Моля, избършете с влажна кърпа или изплакнете директно.2.Моля, позволете 0-1 инча грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.3.Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Clothes Cover Bag
Material:
Plastic PEVA
Color:
Translucent Printing
Style:
Simple and Modern
Storage Scene:
Bedroom Storage, Travel Storage
Uses:
Clothes Dustproof, Wrinkle-Proof, -Proof
Weight:
Approx. 577g / 20.4oz
Product Size:
Approx. 60x100cm / 23.6x39.4in
Package List:
10 x Clothes Cover Bag :
Note:
1.Please wipe with a wet towel or wash directly.2.Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.3.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Те също купуват с този продукт..