• Новинка
Плетене на една Кука Чанта за съхранение, Комплект Игли Чанта За Съхранение на Многофункционален Компактен и лек със силна структура за семейството и приятелите с?
zoom_in

Плетене на една Кука Чанта за съхранение, Комплект Игли Чанта За Съхранение на Многофункционален Компактен и лек със силна

BGN 19.19

Продукти
check Налично за поръчка

Многофункционална чанта за вязальных спици е добре зареден полугибкий калъф, който може да защити вашите неща от надраскване.Изработен от висококачествен плат Оксфорд със здрава структура, надеждност, добро качество и висока практичност.Компактна и лека чанта за съхранение на идеално място за отдих, бизнес пътуване, пътувания, офиси, училища.Чантата също е уникална идея за подарък за нашето семейство и приятели, тя отнема по-малко време, за да се занимава с плетене на една кука стратегията облекло и други аксесоари.Двупластова конструкция, просторно място за съхранение, уникален клапан и долния слот може да се предотврати падането на куки за плетене на една кука.Функция : 1. Многофункционална чанта за вязальных спици е добре зареден полугибкий калъф, който може да защити вашите неща от надраскване.2. Изработен от висококачествен плат Оксфорд със здрава структура, здрав, с добро качество и силна практичност.3. Компактна и лека чанта за съхранение на идеално място за отдих, бизнес пътуване, пътувания, офиси, училища.4. Чантата също е уникална идея за подарък за нашето семейство и приятели, тя отнема по-малко време, за да се справят с плетене на една кука стратегията облекло и други аксесоари.5. Двупластова конструкция, просторно място за съхранение, уникален клапан и долния слот може да се предотврати падането на куки за плетене на една кука.Параметри : Тип на продукта : Чанта за съхранение на прът ИглМатериал : оксфорд одеждаспецификации : една сумкаприменение : домакински, за съхранение и т.н. Сфера на приложение : Приложим за повечето хора Осъществяване списък : 1 х чанта за съхранение на прът игли.

Item Type:
Rod Needle Storage Bag
Material:
Oxford Cloth
Specifications:
One Bag
Application:
Household, Storage, Etc.
Scope of Application:
Applicable to Most People
Package List:
1 x Rod Needle Storage Bag :

Те също купуват с този продукт..