• Новинка
THINYA Wood Pulp Sponge,Почистващи Гъби Оригиналната околна Среда, Двойно почистване Страни Маса, Кухненски Гъби Без Драскотини, Биоразлагаемая Естествена гъба, за Многокра?
zoom_in

THINYA Wood Pulp Sponge,Почистващи Гъби Оригиналната околна Среда, Двойно почистване Страни Маса, Кухненски Гъби Без Драскотини,

BGN 11.19

Продукти
check Налично за поръчка

【НАТУРАЛНА ЦЕЛЛЮЛОЗНАЯ гъба】Нашите оригинални и екологично чисти почистващи гъби са изработени от чиста дървесна маса, подходяща за рециклиране, което означава, че за гъбата са екологично чисти и биоразлагаемыми.Малко сапун, ще се създаде пълна пяна, която е добра впитываемостью и нежност, а също така не е лесно поцарапает прибори и мебели, ефективна работа по дома ще спести вашето време. 【HONEYCOMB DESIGN 】Нашите почистващи гъби за защита на околната среда са покрити с различни размери дупки за влакна, бързо да изсъхне, бактериите не могат да се скрият, малък обем и лесна за съхранение.чистящая гъба, за по-лесно и по-ефективно улавя по-големи от прах, петна и частиците прах, от обикновена четка за гъби. 【ГЪБА БЕЗ ДРАСКОТИНИ】Двойни скребущие страна целулозни гъби са много меки , можете да ги използвате в контейнер дори върху деликатни въпроси, като например прозорци, неръждаема стомана, порцелан, незалепваща тигани и стъклени съдове, гъба без драскотини не оставят никакви следи, драскотини или резки.Безопасен за употреба върху незалепващо съд. 【ЕФЕКТИВНО ПОЧИСТВАНЕ на】Добър помощник на живот за вас, за да се справят с различни видове домашна работа, може да се прилага за почистване на съдове, прозорци, плотове, стъклени съдове за готвене, тенджери, тигани, изсушаване на масата на колата, стъкло, неръждаема стомана, дърво, порцелан, антипригарных тигани, бутилки и така нататък, да създавате чисти и здравословни условия на живот и предлагат по-голямо удобство. 【Следпродажбено ОБСЛУЖВАНЕ】-предоставяме висококачествено сервизно обслужване, ако имате някакви въпроси,моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем навременен и задоволителен отговор.

Те също купуват с този продукт..