• Новинка
Кутията уеб камера Mute Me Защита на личния живот. Да ви напомня за изключване на звука на вашия компютър, когато затворите камерата. Задължително условие за всички ла?
zoom_in

Кутията уеб камера Mute Me Защита на личния живот. Да ви напомня за изключване на звука на вашия компютър, когато затворите

BGN 4.79

Продукти
check Налично за поръчка

КОМПЮТЪРНИ АКСЕСОАРИ с лек съобщение правят нашите капака на компютърната камери с пълзяща задължителна защита за личните си данни.Бързо и лесно применяясь към вашата камера, лаптоп, лаптоп Mac Book, камера за КОМПЮТЪР или уеб камера за настолен компютър, нашето послание ще ви напомня да проверите състоянието на вашия микрофон.БИЛИ ЛИ СТЕ НЯКОГА СЛУЧАЙНО ОСТАВЯХА СВОЯ УЕБ КАМЕРА, КОЯТО Е ВКЛЮЧЕНА?Твоят микрофон?Защитете своя личен живот.Защитавай себе си от неприятни коментари с помощта на нашия нежно напомняне за компютърна уеб камера.Нашата супертонкая, лесно наносящаяся, лесно снимаемая на кутията на фотоапарата може да спаси връзката си, приятелството си и работата си!.НИЕ ВСИЧКИ СМЕ БИЛИ ТАМ.Можете да забравите да затворите камерата, или като затворите камерата и забравяте, че вашия микрофон работи на живо.Тази капакът на камерата на лаптопа трябва да бъде набор от инструменти за вашата части КОМПЮТРИ и аксесоари Mac Book Pro с първия ден!.ИЗБЯГВАЙТЕ ДА СЕ ПРЕПЪНЕ В НЕУДОБНИ СИТУАЦИИ.премахване на безсъзнание ДУМИ или ДЕЙСТВИЯ, без значение от контекст, когато е активирана камера или микрофон.Не оставяйте отворен нито един видео-или аудиоканал без ваше знание.Калъф за уеб камера за лаптоп или десктоп на камерата трябва да бъде "без проблеми", и ни напомня, че вие също проверих си микрофона!.АКСЕСОАРИ ЗА ПРЕНОСИМИ компютри, като това са просто необходими.Ръководителите на.. защитете своите учители; учители.. защитете своите ученици; студенти.. защитете своите родители; родители.. пазете децата си!Схванахте идеята!Не чакайте!Свобода на устните се удавили повече от кораби!.Вие сте на онлайн среща с шефа си и да забравите да изключите микрофона.Вие сте във виртуална класна стая, слушат учителя си и да забравите да изключите фотоапарата.Вие сте на събрание на киберсемьи и забравяте и камера и микрофон.Всички ние сме хора, и ние правим грешки.Не расплачивайтесь за тези малки грешки сериозни последици.Нашата камера "mute me" slide cover ще ви помогне да не забравите да защити личния живот, така че не той е платил за една малка грешка в работата си, оценки, отношения.Големи неща идват в малки опаковки.Нашата кутията на камерата е малка, но мощна.Какво бихте направили, за да "вземете го обратно"?Не выясняй.Поставете един от нашите слайдове на корицата на вашия компютър и избягване на това ужасно чувство.Преса.Готово.Всичко е много просто!.

Те също купуват с този продукт..