• Новинка
IS4A 916 Velvet Dot Bindi Tattoo Stickers Комплект от 9 Карти Лепило Бижута за Тяло Bindis Bridal face belly Jewels Челото кръг bindi за жени (червен)
zoom_in

IS4A 916 Velvet Dot Bindi Tattoo Stickers Комплект от 9 Карти Лепило Бижута за Тяло Bindis Bridal face belly Jewels Челото

BGN 5.54

Продукти
check Налично за поръчка

✔️ Получавате 9 картички от 916 червено кадифе дизайнерски биндисов различни размери. ✔️ Вие ще получите същите размери, както е показано на фигура от 2 мм до 11 мм. ✔ velvet Кадифено черен биндисы в 9 различни размери. ✔️ Самозалепващи етикети татуировки, нанесете върху чиста суха кожа идеално за залепване на телефон на лицето, ноктите, тялото, корема, мобилни телефони, картички, кукли, чанти, картини, занаятчийски принадлежности и т.н. ✔ ️ Ние ще се погрижим за всички наши дизайнерски биндисы са направени, за да получат комплименти от вашата любов веднъж, определено ще останете доволни и да обичаш колекция, така че купувайте с увереност. ✔️ Черен кръг bindi за жени, индийски bindi. ✔️ Сега можете да съчетават своята Bindi с рокля на Традиционната азиатска индийски дрехи за партита и обичайните дрехи. ✔️ Лесен за употреба, за многократна употреба, приклеивая лепило за мигли или всеки друг безопасен за тялото лепило. ✔️ Традиционните азиатски индийски бижута за лице и боди-арт.самозалепващи стикери с татуировки. ✔️ Bindi Designs от Индия Този продукт е необичайно предмет и е създаден за използване в рамките на ограничен период от време. ✔️ Просто се грижи за него, и той ще продължи по-дълго от очакваното!Почистете кожата си в това място, където трябва да се прилага "bindi". ✔️ Кожата трябва да бъде суха и без грим за по-добра и продължителна сцепление. ✔️ Внимателно махнете пръстите си един "bindi" с филма.Моля, не забравяйте, че това е по-деликатно, отколкото си мислите.Леко натиснете върху кожата в правилното положение, а след това леко натиснете в продължение на 3-4 секунди.След употреба извадете bindi така, както сте извадили го от листа. ✔️ Натиснете го към листа и съхранявайте далеч от прах и течности в джоба. ✔️ Bindi, особено червено, също така служи като благоприятен знак за брак. ✔️ Когато индуистская булката преминава през прага на дома на своя съпруг, смята се, че червено-bindi носи просперитет и я дава на място като нов пазител на семейството. ✔️ Терминът "bindi" идва от санскритската дума за bindu, което означава спад или частица. ✔️ Се дължи на множество езици и диалекти, които се говорят в цяла Индия, важно е да се отбележи, че bindi са известни под много други имена, включително кумкум, синдур, вид, тикли и ботту. ✅ На санскрит ajna се превежда като "доминиращият" или "възприемат" и се счита за оком интуиция и интелект. ✅ Според Ведам, когато нещо се вижда ума поглед или по време на сън, това също се вижда ajna. По този начин, целта bindi се състои в това, за да придам сила на тази чакра, по-специално чрез улесняване на човека, достъп до своята вътрешна мъдрост или гуру, което му позволява да види света и да се тълкуват нещата честно, безпристрастно, както и да се откаже от своето его и да се отървете от фалшиви етикети.

Те също купуват с този продукт..