• Новинка
Въздушен режещ Инструмент, Въздушни ножици ножица Енергоспестяващи Въздушни Ножици с Корпус от легирана за рязане на желязо(HS10-F3)
zoom_in

Въздушен режещ Инструмент, Въздушни ножици ножица Енергоспестяващи Въздушни Ножици с Корпус от легирана за рязане на желязо(HS10-F3)

BGN 47.28

Продукти
check Налично за поръчка

Лесно управление, силна устойчивост и силна режещата способност.Използва се за рязане на пластмаса в големи производствени линии, электриках, ремонтни дейности, оборудване и ремонт на автомобили.Получават най глава може да се замени и се оттегли.Корпус от легирана се отличава с висока твърдост, му е трудно да навреди.Сгъстен въздух като източник на енергия, икономията на енергия и защита на околната среда. 1. Сгъстен въздух като сила, енергоспестяващ и защита на околната среда.2. Проста дейност, силна устойчивост и силна режа лента.3. Получават най глава може да се замени и се оттегли.4. Случай сплави с висока твърдост, не е лесно да се нарани.5. Използван за пластмаса вырезывания в по-големи производствени линии, электриках, ремонтах, оборудване и автоматичен ремонт.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Air Scissors
Material:
Alloy Steel
Model:
HS10 Series
Air Consumption:
584cm³/time
Operating Air Pressure:
0.5-0.6mpa
Applicable Trachea:
8*5mm
Model:
HS10-F3, HS10-FD3, HS10-F3S (optional)
Shear Ability:
Plastic Cutting :
Model :
Soft Plastic :
Hard Plastic :
HS10-F3 :
4.0mm :
2.6mm :
HS10-FD3 :
4.0mm :
2.6mm :
HS10-F3S :
4.0mm :
2.6mm :
Package List:
1 * Scissor Main Body :
1 * Scissor Head :
1 * User Manual :
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Те също купуват с този продукт..