• Новинка
Yiitay Shampoo Bar За Сърбеж по кожата на главата, Псориазис и шелковистых коса Шампоан срещу косопад Сапун, включително и в бамбукова дръжка, въглища,имбире,корице,морски ?
zoom_in

Yiitay Shampoo Bar За Сърбеж по кожата на главата, Псориазис и шелковистых коса Шампоан срещу косопад Сапун, включително

BGN 6.30

Продукти
check Налично за поръчка

По-дълбоко почистване, потиска чувствителността на кожата на главата.Предотвратите загубата на коса и увреждане на кожата на главата. Без вредни химични вещества за безопасно използване на кожата.Използвайте също и като сапун за тяло, сапун за лице или на сапун за бръснене. Подхранва кожата на главата, улеснява усвояването на хранителните вещества, възстановява косата и укрепва корените на косата.Той е подходящ за редки и меки косми. Форма на малка и лека, лесно се носи с себе си, и можете да го носите със себе си, когато пътувате. _BOS_ Богат избор от растителни етерични масла, различни аромати, ще ви даде друг избор.Описание : ★ръчно изработени сапуни и не съдържа никакви дразнещи фактори, то е безвредно за кожата. ★Всички наши сапун не съдържа химични вещества, абсолютно не съдържат изкуствени оцветители и никога не са тествани върху животни.Технически характеристики : Тип : Сапун Тип коса : Всички типове коса Пол : Мъже,жени,унисекс нетно ТЕГЛО : 55 g Функция : Предотвратяване на косопад и увреждане на кожата на главата Пет вида аромати : Канела/ морски водорасли/ джинджифил /Бамбук /лавандула.

Те също купуват с този продукт..