• Новинка
Плаващите рафтове Баня Стъклена ъглова полк,Стенни Веерообразная полк,Свалящ се,удобен и практичен,за Кухнята, баня (Цвят : еднослоен, размер : 24 см)
zoom_in

Плаващите рафтове Баня Стъклена ъглова полк,Стенни Веерообразная полк,Свалящ се,удобен и практичен,за Кухнята, баня (Цвят

BGN 64.36

Продукти
check Налично за поръчка

★[Високо качество] Триъгълна полк е изработена от утолщенного закалено стъкло, което има висока якост и устойчивост на износване.Дори и ако той се повреди външната сила, той няма да навреди на човешкия организъм.Той е с основа от неръждаема стомана, която твърдо и не пада, и може да се използва с увереност. ★[Интимен дизайн] Край стъклени рафтове фино полирана, гладка, не прорезна ръце, а темперирано стъкло плоча е подвижна за лесно почистване и да се предотврати размножаването на бактерии. ★[Място, като искате да] Стъклен рафт може да добавите и използвате, можете да го настроите така, както ти харесва, за да увеличите пространството за съхранение. ★[Здраво] След като инсталирате правилно полк здраво закрепени към стената, дори и ако тя може да издържи тегло, тя не отделится от стената. ★[Метод на инсталиране на] 6мм електрическа бормашина сверля метод на инсталация, фирма, силна натоварване-лагер, не е лесно да се падне.Рафт е направен от закалено стъкло, което е силно и здраво, силно носеща способност, корозионна устойчивост, устойчивост на оксидации, липсата на ръжда, липсата на потъмняване, изчистени краища и основата от неръждаема стомана, здраво прикрепен към дадена стена, и можете да използвате с увереност★Характеристики : 1. Стъклен рафт подвижен, лесен за почистване и позволява да се избегне размножаването бактерий2. Материал от неръждаема стомана и закалено стъкло, здрав и издръжлив, без ръжда. Гладки ъгли, по-безопасни и не са във вреда рукам5. Широк диапазон на използване, могат да бъдат инсталирани в самостоятелна стая, кухня, балкона, душ, стая и на други места★Технически характеристики : 1. Име : Баня стъклена полка2. Материал : неръждаема стомана и закалено стекло3. Размер : 20x20 см/8x8in24x24 см/9x9in28x28 см/11x11in30x30 см/12x12 инча Осъществяване Съдържание : стъклен рафт + разширителен винт (без да се включват други неща)★Метод на инсталация : 6 мм електрическа бормашина сверлильная инсталация★поддръжка : 1. Често изплакнете с повърхността на рафтовете с чиста вода и вытирайте я с мека кърпа.2. Можете да използвате неутрален мек течни и безцветни, чисти стъкла, за почистване на повърхностни замърсявания и филм на котлен камък, които е трудно да се сдобият с;3. Избягвайте контакт с кисели почистващ средства, груби, материални агенти или абразивни почистващ средства.★Забележка : 1. От стрелба на светлина и на други причини, може да има малка разлика в цвят, моля, обърнете се към самия продукт, моля те, прости me2. Моля, позволете едно малко отклонение в данните от измерванията★Ако имате някакви въпроси преди или след покупката, вие винаги можете да се свържете с нас.

Те също купуват с този продукт..