• Новинка
Стоманена буталото на пролетта, Стоманена буталото топчета, висока твърдост Лесен за носене Удобен за ползване Здрава, за домашна дизайн на електроника, производс?
zoom_in

Стоманена буталото на пролетта, Стоманена буталото топчета, висока твърдост Лесен за носене Удобен за ползване Здрава,

BGN 11.27

Продукти
check Налично за поръчка

Движението на топката се задвижва от пружина на определено налягане, което принуждава оборудване за да работи гладко.Изработен е от неръждаема стомана, с висока твърдост, висока якост, износоустойчивост и дълъг експлоатационен срок.Той често се използва в штамповке, креплении, сглобяване и други работи.Широко използван в известен оборудване, оборудване за смазване, пневматични инструменти и други продукти.Добри инструменти за позициониране и приспособления, консервиране на банката държи здраво корпус буталото на място.Изработен е от неръждаема стомана, с висока твърдост, висока якост, износоустойчивост и дълъг експлоатационен срок.Движението на топката се задвижва от пружина на определено налягане, което принуждава оборудване за да работи гладко.Добри инструменти за позициониране и приспособления, консервиране на банката държи здраво корпус буталото на място.Той често се използва умира, адаптация, агрегате и друга работа е Широко използвана в известен оборудване, оборудване за смазване, пневматични инструменти и други продукти.

Material:
Stainless steel
Dimensions, Quantity & Weight:
(Optional)
M3*10mm, 20pcs, 8g/0.3oz;  :
M4*12mm, 20pcs, 14g/0.5oz;  :
M5*12mm, 20pcs, 21g/0.7oz :
M6*12mm, 20pcs, 29g/1oz :
M8*20mm, 20pcs, 92g/3.2oz :
M10*25mm, 10pcs, 92g/3.2oz :
M12*25mm, 10pcs, 121g/4.3oz :
Package list:
1 set * Spring Ball Plunger :
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Те също купуват с този продукт..