• Новинка
Ножици Фризьорски Ножици Директни Ножица за Изтъняване на коса Ножици Професионални Ножици за коса Прическа комплект (Цвят : Набор от добавите чанта)
zoom_in

Ножици Фризьорски Ножици Директни Ножица за Изтъняване на коса Ножици Професионални Ножици за коса Прическа комплект (Цвят

BGN 79.44

Продукти
check Налично за поръчка

★【Характеристики】Ножици за подстригване произведени от висококачествена неръждаема стомана, с остри, топлоустойчиви, коррозионностойкие, устойчиви на корозия, не выцветающие и имат гладка повърхност. ★【Предимства】Ножици предлагат широка гама от функции.Те могат да намалят както човешка коса, така и за домашни любимци. ★【Лесен и удобен】 Ергономичен дизайн, изискан и лек, намалява натиска върху китките, лактите и ръцете. ★【Ергономия】Нашите ножици за грижите са много подходящи за фризьори, а също са подходящи за домакинства и домашни любимци. ★【Повече възможности】Можете да си купите по-красиви стилове и модели в магазина, за да ви осигури по-голям избор. 6" 440 C изрежеш лого фризьорски ножици директни ножица за изтъняване на коса ножици Професионални ножици за коса Прическа set Size 6.0 инча (а) (инча) Level Total дължина 17.5 см (см) Материал 4 CRHardness 62 HRCThinning скорост от 20% -30% Ние можем да персонализирате за вашето собствено лого на марката, трябва да изпратите вашите файлове лого(съдържат изображението на лого и думи), или смогл да направи за вас witout логото на ножницах, или ще ви ножици следващия логото на планината тавър снимки!!.

Те също купуват с този продукт..