• Новинка
12 опаковки Сини издълбани винил престилки 35 х 50. Еднократни престилки за мясопереработки, обработка на хранителни продукти. Унисекс Работно Облекло. Униформа прес?
zoom_in

12 опаковки Сини издълбани винил престилки 35 х 50. Еднократни престилки за мясопереработки, обработка на хранителни продукти.

BGN 23.06

Продукти
check Налично за поръчка

СИНИ ВИНИЛ ИЗДЪЛБАНИ ПРЕСТИЛКИ 35x50 : Опаковка от 12 еднократна употреба винил престилки, предназначени за предотвратяване на изсипват на вода и други течности, за дрехи.Едно парче, влагоустойчив, отговарят на високи престилка е устойчив към много мазнини, смазкам и масла.6-мм син винил резбован под налягане за универсален размер.Системи от отделни компонентни материали отговарят на изискванията на FDA за контакт с храни.ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО : Тази унисекс работно облекло е направена от висококачествен винил материал за отлична гъвкавост и устойчивост на масла, мазнини и смазкам, храна.Жидконепроницаемый престилка хладен, дишащи и удобни за ползване.Ниско тегло за продължително носене.Издълбани престилки се поставят на главата и завързани отзад.Лесно вытирается и се съдържа в чистота.НАДЕЖДНОСТ : Благодарение на своя водоустойчив дизайн на този престилка чудесно за сървъри, работни и миялни машини, които се занимават с мокри или мръсни условия в рамките на своята смяна.Ако вашите служители работят с пресни парчета месо, тези престилки и спаси своите дрехи от сурови сокове.Спаси своите дрехи от пръски течност с помощта на тези удобни, леки престилки!.НИСКА ЦЕНА : Нашите винил престилки за еднократна употреба осигуряват икономичен грижи.Сложете един път и изхвърлете.Въпреки това, този водоустойчив престилка е достатъчно здрав,за да може да се използва повторно.Нашите икономични престилки, изработени от винил материал, който намалява разходите и осигурява грижа за течности на водна основа.Тази лесна за еднократна употреба защитно облекло-по ваш избор!.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Престилки, използвани в различни индустрии, включително хранително-вкусовата промишленост, общепите.Тези за еднократна употреба са екологично чисти престилки са идеални за комунални услуги, преработка на говеждо месо/свинско месо/птици/риба, рафиниране, почистване и обезмасляване, преработка на мляко и млечни продукти, промишлено обслужване, почистване и поддръжка.Тази еднократна употреба дрехи е подходяща за вашата месна храна, деликатеси, зони за приготвяне на морски дарове и много други.

Те също купуват с този продукт..