• Новинка
Индустриални стелажи за хлебни изделия, Кухненски рафт за съхранение, Промишлен Рафтове за микровълнова фурна с 7 рафтове и 10 куки, Множество инструменти .. (Селски ?
zoom_in

Индустриални стелажи за хлебни изделия, Кухненски рафт за съхранение, Промишлен Рафтове за микровълнова фурна с 7 рафтове

BGN 15.52

Продукти
check Налично за поръчка

_BOS_ Размер на ИЗГРАЖДАНЕ _BOS_ (Д х Ш х В) : 35,50 х 15,00 х 52,60 инча.Размер на рафтовете : 19.7 x 7"; 35.5 x 15"; 19.7 x 14.2"; 14.2 x 11.8" Дебелина на MDF : 0.6" Размер на желязна тръба : 0.8" x 0.8" Максимална товароподемност : горна полк, 11 паунда; плот, 88 килограма, а голяма полк, 40 кг.; малка полк, 28,7 килограм; кука и тава, 6,6 килограма; G. W : 42,2 на килограм. Този многофункционален държач микровълнова печка е лесен и красив дизайн.Той може да съответства на всеки стил на вашия дом.Лесен и щедър дизайн, покажете своя неповторим вкус. ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТ И БЕЗОПАСЕН МАТЕРИАЛ, Този кухненски рафтове за съхранение е изработен от висококачествен метал и МДФ, който е издръжлив, стабилен и траен, не е лесно окисляване и ръжда.На облегалката има Х-образна структура, което прави рафт трайни и не нестабилна. ПРЕДИМСТВА на ПРОДУКТА _BOS_ Този кухненски рафтове за съхранение разработени с комбинация от няколко методи за съхранение, като например рафтове, мрежести рафтове, куки, ..за да отговарят на вашите разнообразни нужди в живота си.живейте всеки ден.Можете да сортирате и поставите кухненски принадлежности, като микровълнова печка, прибори, чаши за вино, съставки ..по съответен начин. _BOS_ Лесен за почистване и лек, за да се съберат _BOS_ Проста конструкция на този кабинет го прави лесно почистване.В ежедневния си живот просто трябва да се използват кърпа, за да се направи кабинет чисти и спретнати.Той се нуждае от точност и ефективност за живота си.Този шкаф е много лесен за сглобяване.Ние предоставяме подробно ръководство за инсталация. 100% удовлетворението на клиентите е нашата цел.Благодаря ви, клиенти, за това, че вие се учите и доверие на нас!.Индустриални стелажи за хлебни изделия, кухненски рафт за съхранение, промишлен рафтове за микровълнова фурна с 7 рафтове и 10 куки, много комунални услуги.Тази подсобная срок за съхранение е по-голяма рафт за микровълнови печки, кафе дейци и домакински уреди, а четири по-долните рафтове може да побере съдове, хранителни продукти или други битови нужди.Горната полк и метален жично тава помагат да се организира често използваните бутилки с подправки. 10 куки са предвидени, за да се мотае кухненски ръкавици, чаши, посудное кърпа сухи и чисти.Разширяване на пространството на вашата кухня с този 7-полочной пекарской багажник, е подходяща като бюфет или рафтове за бистро.

Те също купуват с този продукт..