• Новинка
Тежкотоварни пълен чекмеджето Фишове с Ключалка,Телескопична плъзгаща кутия, ръководство на перваза шарикоподшипника,товароносимост 120 кг/264lbs (12-40 инча/300-1000 мм)
zoom_in

Тежкотоварни пълен чекмеджето Фишове с Ключалка,Телескопична плъзгаща кутия, ръководство на перваза шарикоподшипника,товароносимост

BGN 46.56

Продукти
check Налично за поръчка

★Функция заключване за сигурност : кутия може да бъде блокиран, след като той е е напълно отворен или затворен, което може да спаси кутия стабилна и сигурна. ★Тежкотоварни : Максималната товароносимост на чифт направляващи приплъзване е около 120 кг/264lbs.Може да се използва за търговски рафтове, механични шкафове, индустриални кутии, джипове, камиони, автомати и т.н. ★Стомана : Изработен е от неръждаема стомана с дебелина 2 мм, на повърхността на оцинкована, водоустойчив и влагостойка, не е лесно ръжда и деформирана, както и трайна. ★Сачмен лагер : Вградени двухрядные твърди стоманени топки могат да гарантират, че кутията може да се плъзга плавно и безшумно по време на транспортирането на тежки предмети, което е много удобно за използване. ★Лесна инсталация : 3-секционное пълното разширяване на подвижни и много дупки за винтове, страничен монтаж, дори и начинаещ може бързо да завършите инсталацията.

Те също купуват с този продукт..