• Новинка
Топло за врата с качулка за шлем - Балаклава Hoodie Neck Cover. Руното Зимни ски маска Snood Headliner. Сняг и Мотоциклет Врата Алигатор. За Защита на врата от вятър и Студено Време ?
zoom_in

Топло за врата с качулка за шлем - Балаклава Hoodie Neck Cover. Руното Зимни ски маска Snood Headliner. Сняг и Мотоциклет

BGN 11.96

Продукти
check Налично за поръчка

Руно.Каска и каска Приятелски : Ако вашата работа или спорт по избор изисква носенето на каска или шлемове на студено, а след това тази балаклава създаден за вас.Построена е с качулка подложка шлем, който е приложен към нашия бестселър butter fleece neck warmer, тя е толкова мека, колкото е възможно, и е идеална под вашата шапка, за осигуряване на лесна изолация и защита от атмосферни влияния.Пълна маска за лице : независимо от това, ползвате ли обществения транспорт, за да стигнете до работа, дали в маската, за да отидете в кафенето, или ще трябва да покрие носа и устата по време на работа да не е прах, ние ви прикроем.Останете подрумяненными : С нашата безумно мека руното грелкой за шията на лицето и шията ще останат уютни и топли — дръжте всички тези студени течения и сняг-далеч от вашата якета.Тази топло за врата на тази мека, гъста и топла, че ще се изненадате, като това не масло!.Готови на всичко : нашата гореща вода чанта за врата в balaklava идеален за каране на ски, сноуборд, мотоциклет, велосипед, джогинг, строителство, складови документи и разгребания сняг — всичко, от което имате нужда, е подходящ за тази работа.Мультиизнос : загрява?Поставете електрическа възглавничка за врата, за да се охлади лицето и шията.Или, ако не работите и не носете каска, но се нуждаят от малко допълнителна топлина, само сезон подложка шлем в флисовую електрическа възглавничка за врата.

Те също купуват с този продукт..