• Новинка
Комплект от 4шт! Тел рафт от неръждаема Стомана 18 см х 60 см. Използвайте в собствения си гараж, в кухнята, дома, хотела. Също така е идеален за бизнес употреба, зоологи?
zoom_in

Комплект от 4шт! Тел рафт от неръждаема Стомана 18 см х 60 см. Използвайте в собствения си гараж, в кухнята, дома, хотела.

BGN 559.55

Продукти
check Налично за поръчка

Използвайте в собствения си гараж, в кухнята, дома, хотела.Също така е идеален за бизнес употреба, зоологическата градина, приют за животни.Създаване на комфортно пространство там, където не трябва, с помощта на тази телена стеллажной система.Съдържа 4 двойки разрезных ръкави.Всеки елемент, построена за поставяне на вентилационна дизайн с тегло до 600 килограма, максимизира притока на въздух, при запазване структурната цялост.Комплект от 4шт!Общи Diemension Обща дължина 60 сантиметра.Ширина 18 см,максимална Товароносимост-450 кг.Пълен цвят Сребърен покритие от Неръждаема стомана Материал Неръждаема стомана в списъка Да Стил Вентилирани Вид на рафтовете Използването на Всички на околната среда Влажна среда Търговски дизайн.Тази полк е тел пиле конструкция от неръждаема стомана за ненадмината здравина и трайно эпоксидное покритие за защита от ръжда и корозия.В резултат на това може да се използва безопасно в зоната за миене на съдове и във фризер или хладилник.Висока товароносимост, Благодарение на своя състав на материала тази полк също е с висока товароносимост £ 450.Висока весовая капацитет помага на рафта се адаптира към растежа на бизнеса в развитието на съхранение нужди и разширяване на продуктовата гама.Вертикални ребра ребрата тази рафтове преминават отпред назад, а не от ляво на дясно, че по-лесно товарене и разтоварване на консерви и други предмети.Специална окачена конструкция осигурява правилната циркулация на въздуха, така че той няма да бъде толкова бързо да събира прах.Всеки закупен срок на годност се предлага с четири чифта разрезных ръкави, които се използват за фиксиране на рафтове са съвместими стойкам (продават се отделно).

Те също купуват с този продукт..