• Новинка
jsmhh е Съвместим с Alfa Romeo Stelvio Специален Автомобил Калъф, Velvet Участък Водоустойчив/Слънцезащитен Крем Изолация/UV/Антифриз е Открит Automobile Калъф автоаксесоари (Цвят : к?
zoom_in

jsmhh е Съвместим с Alfa Romeo Stelvio Специален Автомобил Калъф, Velvet Участък Водоустойчив/Слънцезащитен Крем Изолация/UV/Антифриз

BGN 173.15

Продукти
check Налично за поръчка

Качествени материали, Произведени от висококачествени материали.Както вътре, така и отвън те е водоустойчив.През лятото той пречупва на ултравиолетови лъчи, слънцезащитни кремове, намалява температурата в помещението и предпазва автомобилната боя.Уникален дизайн 1) Средна каишка предпазва вашия автоматичен защитен калъф от силни ветрове. 2) Светлоотразителни ленти ще ви помогнат по-лесно и по-топло намерете своя автомобил.Област на приложение : Подходящ е за съвместимост с Alfa Romeo Stelvio special car outdoor car cover sunscreen rainproof insulation дишаща. * Защита - Защитете вашия автомобил от дъжд, мокър, сняг, сняг и отломки от дървета, слънчева светлина, мръсотия, прах и т.н. *Сигурност - ластични краища и долната каишка улесняват неговия монтаж и фиксиране.Добре дошли в нашия магазин и си пожелаваме ви приятно пазаруване!Нашият продукт е внимателно тестван, тествани и опаковани преди доставката.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, за да можем да ви предоставим най-доброто обслужване.Product Name : съвместимост с Alfa Romeo Stelvio outdoor car cover Material : Плат Оксфорд плюс кадифе + огнеустойчиви spun Weight 2.8 KGcolour Черен , син , камуфлаж , сив Защитете вашия автомобил от слънце, прах, пясък, падане на птиците и от UV увреждане.Дръжте вътрешната и външната страна на колата са чисти и спретнати, също може да забави скоростта на избледняване боя с красив дизайн, лесни за почистване и става.Сезон : четири сезона Универсални характеристики : 1. Ветрозащитный дизайн.?????????2. Бърз монтаж.??????3. Невидима защита на анти-кражба.?????????4. Отразява ултравиолетова светлина.Сервизно обслужване : Срок на доставка-дни, срок за доставка-в работни дни.Ако не сте получили поръчка в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас навреме и отговорете на вашата електронна поща, в рамките на 24 часовпромпт : 1. Действителния цвят на проекта може да се различават малко от светлинни ефекти/околната среда, настройка на яркостта на дисплея и т.н. 2. Що се отнася до размер, моля, нека разликата в 1-2 см от ръчно измерване, благодаря!Надявам се да ви предоставим най-доброто обслужване.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, моля, отделете 'jsmhh' за съответните продукти!.

Те също купуват с този продукт..