• Новинка
Термос за супа 3-те Нива, Изолиран Хранителната контейнер, Термос За храна, Термос За Супа-За възрастни, Хранително-вкусовата Термос За Топла храна за възрастни, Тер?
zoom_in

Термос за супа 3-те Нива, Изолиран Хранителната контейнер, Термос За храна, Термос За Супа-За възрастни, Хранително-вкусовата

BGN 31.12

Продукти
check Налично за поръчка

【Топла храна Jar】Премия 304 неръждаема стомана интериора и екстериора за трайност с течение на времето.нашите термос за храна, хранителни материали са безопасни за съдомиялна машина.Използвайте термос-контейнери за топли и студени ястия, като например паста, супа, чили или млечен шейк.идеални за вашата здравословна диета. 【3 отделение хранителната контейнер】Суповое кофа може да се използва за супа,тарелочную мрежа за съдове и ориз мрежа за ориз.3 - нива храни колба с голям капацитет позволява пакет разнообразна храна, за работа, обучение, пикник или къмпинг. 【Как да се предотврати изтичане】Фланец, лесно разкриваща се и щедър обем.Вземете този термос за храна, вашите буркани за съхранение вече не се вливат в чантата ви за обяд!Поставете го в изправено положение, за да се предотврати изтичане на информация.Не се препоръчва да се люлее или да се обърнат с главата надолу, иначе супата ще тече. 【Вакуум контейнери за топла храна за обяд кутии】Здрава изолирано термална технология поддържа температурата за по-дълго запазване на съдържанието на горещо до 12 часа или студена в продължение на 24. 【Лесен за изчистване и разруши】Изолиран термален носещ вечеря с широк отвор на устата,той прави опарник хранене лесно се запълни и да се почистват.осигурете, че нашите клиенти са в състояние да се насладите на нашите здрави контейнер за съхранение на храна, без да се притеснявате.ОПИСАНИЕ на ПРОДУКТА : Термос за Супа,Храни на Банката с Дръжка за Топла храна,на 3 Нива, Термос с Термоизолация За Вечеря С Широка Уста,Термос С Вакуумна Изолация От Неръждаема Стомана Контейнер за съхранение на хранителни продукти За пътуване Bento Box Характеристики : 1. Силиконово о-пръстен, безопасно и не е лесен за течове на вода, материал PP, по-здравословен и гигиеничный. 2. Дизайн Голям диаметър, по-удобна и лесна за почистване на храна. 3. Скрити дръжки на трайни и скрити дръжки за по-голямо удобство и сигурност. 4. Устата чаша плоски и кръгли, с помощта на предварително технология вакуум пункта. 5. Полиран откъснат лист, откъснат от неръждаема стомана вакуум. 6. Дизайн голям капацитет, задълбочава обяд - бокс, увеличава количество на храната. 7. Противоскользящее дъното на чаша стабилизировано, противоскользящий износване и антикоррозия.Спецификация : Материал : 304 неръждаема стомана Цвят : златен, сребърен, червен особености : 2 слой / 3 слоя Капацитет : 1.5 л / 2 литра / 2.3 л Изпълнение на изолация : 12 часа Списък на пакетите : 1 * Топлинна обяд-бокс.

Material:
304 stainless steel
Color:
golden, silver, red
Specifications:
2 layer / 3 layer
Capacity:
1.5 l / 2 l / 2.3 l Insulation
performance:
12 hours
Package List:
1 * Thermal Lunch Box

Те също купуват с този продукт..