• Новинка
JYMBK 2-ярусная медицинска количка от неръждаема стомана/двупластова количка/Медицински лабораторно оборудване, колички/салон за красота инструментален автомобил (?
zoom_in

JYMBK 2-ярусная медицинска количка от неръждаема стомана/двупластова количка/Медицински лабораторно оборудване, колички/салон

BGN 73.20

Продукти
check Налично за поръчка

Удобна дръжка, огради от неръждаема стомана, износостойкое, удароустойчив.Универсални ролки : Колела антистатични мини универсални гумени колела, износоустойчиви, с ниско съпротивление.Материал : Рама означава, че устройството може лесно да се поддържа всеки елемент, който се съхранява, и с по-малко вероятно да се огъват или да се огъват по време на транспортиране и използване.Лесен монтаж : полк влиза в рамката и се заключва с най-рамка, която позволява лесен монтаж без никакви инструменти.Приложими места : лаборатория, салон за красота, клиника, болница, семейство и т.н.Име на магазина : The taste of home Product Name : Medical сагМатериал : висококачествена неръждаема стомана ,не е лесно поддающаяся корозия, дълго време использованияприменимые място : лаборатория, салон за красота, клиника, болница, семейство и т.н., Брой : 1 piece Size : Размер : XS-(50x40x86cm) , S-(60x40x86cm) , M-(66x44x86cm) , L-(70x48x86cm) , XL-(80x48x86cm)трябва Да се съберат : yesfeature : 1. Гладка, лесно моющаяся повърхност, не е нужно да се притеснявате за мръсотия.2. Здрава рамка, която твърдо се подкрепя количка.3. Оборудван с 4 рицинусами прическата.те завальцовки за лесно движение.4, пластмасата утолщать разшири, силен трафик, сигурен и нетоксический, лесен за почистване, не е лесно да се промъкнат.Приложими места : лаборатория, салон за красота, клиника, болница, семейство и т.н., Мерки за безопасност : 1. Този продукт съдържа само количка X1 (с изключение на други орнаменти на снимката)2. Ръчно измерване, размера на продукта и физика може да има грешка от 3 до 5 см. на 3.Продуктът е взето в природата, но поради светлината, на оборудване, на ъгъла на стрелба и разрешение на компютърни получени предмети и снимки могат да се различават, независимо от това, кой от тях е автентичен.4. Изображението е само за справка конкретен размер е свързана с размера на покупката.Ако имате някакви въпроси или проблеми с това, моля, свържете се с нас на първо място, имаме и перфектно сервизно обслужване и да ви даде задоволително обслужване.Благодаря ви, че дойдохте.

Те също купуват с този продукт..