• Новинка
Кръпка ракети площадки електрода, по-Малко полза Ракети площадки електрод за стимулация на Безопасно за машината физиотерапия
zoom_in

Кръпка ракети площадки електрода, по-Малко полза Ракети площадки електрод за стимулация на Безопасно за машината физиотерапия

BGN 7.27

Продукти
check Налично за поръчка

Мека и дишаща, както и самозалепващи, допълнителна лента не се изисква, тъй като тя многоразова.Висококачествена благородна нетканая кърпа, за да се гарантира издръжливост и отлично представяне.Около 2 мм / 0,08 инча диаметър на отвора закрепване, висока ефективност и осигуряване на по-голям комфорт и по-малко стимулация.Няма преливане на лепилото, за да се гарантира безопасната употреба, малки части и външен вид, а също и отрежете краищата.Провеждане на лепкав слой електрод подложки лесно предизвиква дразнене на кожата, все още има силна адхезия след 15мин употреба.Функция : 1. Няма преливане на лепилото, за да се гарантира безопасната употреба, малки части и външен вид, а също и отрежете краищата.2. Водещ слипчивый слой ракети площадки на електрода не е лек, за да предизвика дразнене на кожата, все още има силна адхезия след полза 15мин.3. Висококачествена благородна non‑тъкани кърпи, за да се гарантира издръжливост и отлично представяне.4. Мека и дишаща, както и самозалепващи, допълнителна лента не е необходима, защото тя множество.5. Около 2 мм / 0,08 диаметър на отвора на сондата, висока ефективност и осигуряване на по-голям комфорт и по-малко стимулация.Спецификация : Тип елемент : Электродная колодкаматериал : нетъкан материалдиаметр : прибл. 16 см / 6.3 in Pin Диаметър на отвора прибл. 2mm / 0.08 in Purpose : Използван с лекарство и ниско честотен уред за терапия гасител на изходните, уред за масаж и така нататък, за да дирижировать електрически сигнал гасител на изходните Функция : да Има голям ефект за подобряване на кръвообращението и подобряване на обмяната на веществата и да fatigue Usage : 1. Изберете соотвествующие електроди физиотерапия и ги свържете с оборудване; 2. Внимателно почиствам се части вътре в контакт с физиотерапевтическим електрод;3. Свалям защитно покритие, внимателно залепете електрод до нужната информация и леко натиснете с пръст върху субстрат, за да му е по-лесно да се придържа.Забележки : 1. В случай на кожни алергии, зачервяване или подуване в областта на паста, моля, спрете использование2. След употреба на електрода, моля, вдигнете го и с край, а не вдигайте електрод директно чрез хвостовую линия;3. Моля, използвайте продукта под ръководството на специалисти 4. Избягвайте усилена дейност и прекомерно изпотяване при използване.5. На пластыре не трябва да бъде пот, капки вода или мръсотия.6. Плътно лепило на помощ.Многократно помощ може да бъде оцветена себум и пот, което води до намаляване на сцеплението и дори загуба на раздражения7. Действайте, в такова състояние.

Item Type:
Electrode Pads
Material:
Non-woven fabric
Diameter:
Approx. 16cm / 6.3in
Pin Hole Diameter:
Approx. 2mm / 0.08in
Purpose:
Used with medium and low frequency pulse therapy device, massage device and so on to conduct electrical pulse signal
Function:
Has great effect on improving blood circulation, promoting metabolism and relieving fatigue
Usage:
 
1. Select appropriate physiotherapy electrodes and connect them with the equipment;  :
2. Carefully cleaning the parts in contact with the physiotherapy electrode; :
3. Tear off the protection cover, stick the electrode to the required part accurately, and gently press the backing with your finger to make it easier to stick. :
Notes:
1. In case of skin allergy or redness or swelling in the paste area, please stop using :
2. After using the electrode, please lift it from its edge rather than lift the electrode directly through the tail line; :
3. Please use the product under the guidance of professionals  :
4. Avoid strenuous activities and excessive sweating when using. :
5. There should be no sweat, water droplets or dirt on the patch. :
6. Stick the patch tightly. The patch used repeatedly may be stained with sebum and sweat, resulting in reduced adhesion and even loss of irritation :
7. Operate in a state of :

Те също купуват с този продукт..