• Новинка
Кръпка Ракети площадки на електрода, на Практика е Удобна за по-Малко Стимулация Силно Залепване на Чист Край Пускови Площадки на Електрода за Машини Физиотерапия
zoom_in

Кръпка Ракети площадки на електрода, на Практика е Удобна за по-Малко Стимулация Силно Залепване на Чист Край Пускови

BGN 16.00

Продукти
check Налично за поръчка

Провеждане на лепкав слой електрод подложки лесно предизвиква дразнене на кожата, все още има силна адхезия след 15мин употреба.Мека и дишаща, както и самозалепващи, допълнителна лента не се изисква, тъй като тя многоразова.Няма преливане на лепилото, за да се гарантира безопасната употреба, малки части и външен вид, а също и отрежете краищата.Около 2 мм / 0,08 инча диаметър на отвора закрепване, висока ефективност и осигуряване на по-голям комфорт и по-малко стимулация.Висококачествена благородна нетканая кърпа, за да се гарантира издръжливост и отлично представяне.Функция : 1. Няма преливане на лепилото, за да се гарантира безопасната употреба, малки части и външен вид, а също и отрежете краищата.2. Водещ слипчивый слой ракети площадки на електрода не е лек, за да предизвика дразнене на кожата, все още има силна адхезия след полза 15мин.3. Висококачествена благородна non‑тъкани кърпи, за да се гарантира издръжливост и отлично представяне.4. Мека и дишаща, както и самозалепващи, допълнителна лента не е необходима, защото тя множество.5. Около 2 мм / 0,08 диаметър на отвора на сондата, висока ефективност и осигуряване на по-голям комфорт и по-малко стимулация.Спецификация : Тип елемент : Электродная колодкаматериал : нетъкан материалдиаметр : прибл. 16 см / 6.3 in Pin Диаметър на отвора прибл. 2mm / 0.08 in Purpose : Използван с лекарство и ниско честотен уред за терапия гасител на изходните, уред за масаж и така нататък, за да дирижировать електрически сигнал гасител на изходните Функция : да Има голям ефект за подобряване на кръвообращението и подобряване на обмяната на веществата и да fatigue Usage : 1. Изберете соотвествующие електроди физиотерапия и ги свържете с оборудване; 2. Внимателно почиствам се части вътре в контакт с физиотерапевтическим електрод;3. Свалям защитно покритие, внимателно залепете електрод до нужната информация и леко натиснете с пръст върху субстрат, за да му е по-лесно да се придържа.Забележки : 1. В случай на кожни алергии, зачервяване или подуване в областта на паста, моля, спрете использование2. След употреба на електрода, моля, вдигнете го и с край, а не вдигайте електрод директно чрез хвостовую линия;3. Моля, използвайте продукта под ръководството на специалисти 4. Избягвайте усилена дейност и прекомерно изпотяване при използване.5. На пластыре не трябва да бъде пот, капки вода или мръсотия.6. Плътно лепило на помощ.Многократно помощ може да бъде оцветена себум и пот, което води до намаляване на сцеплението и дори загуба на раздражения7. Действайте, в такова състояние.

Item Type:
Electrode Pads
Material:
Non-woven fabric
Diameter:
Approx. 16cm / 6.3in
Pin Hole Diameter:
Approx. 2mm / 0.08in
Purpose:
Used with medium and low frequency pulse therapy device, massage device and so on to conduct electrical pulse signal
Function:
Has great effect on improving blood circulation, promoting metabolism and relieving fatigue
Usage:
 
1. Select appropriate physiotherapy electrodes and connect them with the equipment;  :
2. Carefully cleaning the parts in contact with the physiotherapy electrode; :
3. Tear off the protection cover, stick the electrode to the required part accurately, and gently press the backing with your finger to make it easier to stick. :
Notes:
1. In case of skin allergy or redness or swelling in the paste area, please stop using :
2. After using the electrode, please lift it from its edge rather than lift the electrode directly through the tail line; :
3. Please use the product under the guidance of professionals  :
4. Avoid strenuous activities and excessive sweating when using. :
5. There should be no sweat, water droplets or dirt on the patch. :
6. Stick the patch tightly. The patch used repeatedly may be stained with sebum and sweat, resulting in reduced adhesion and even loss of irritation :
7. Operate in a state of :

Те също купуват с този продукт..