• Новинка
Направи си САМ Подстригване на Коса с Дъждобран, Чадър Наметало Рязане Дъждобран Амбалажна Хартия Коса Бръснене Престилка Коса Рокля на Кутията Домакински Почист?
zoom_in

Направи си САМ Подстригване на Коса с Дъждобран, Чадър Наметало Рязане Дъждобран Амбалажна Хартия Коса Бръснене Престилка

BGN 36.56

Продукти
check Налично за поръчка

Този удобен шезлонг за подстригване улов на тези досадни подстригване на коса, която пада ви на врата, за облекло и на пода.Представете си, че вие повече не подметаете и не пылесосите.Повече няма сърбеж, раздразнена кожа.Чудесно за деца или възрастни.Застегивается удобно, но плътно на "сетивна" закопчалка.Това е средство за грижа за косата, изработени от протираемого найлон.Се сгъва за компактно съхранение. 22" diam.Се основава на раменете, като обърнат чадър, за да ловят мръсни подстригване на косата.За дома и салонного употреба!.Се регулира по размер врата.Не разпръснати подрязани коси Леки мантия се поставят само на дрехи, а на пода може да се режат, без да се за него, защото почиства косата се събират в канавката палта.Диаметър : 60 виж Цвят : сребристо-сив Стил : кръст Бод Пакет край прозрачен OPP чанта за Опаковане Сгъваеми Размери : около 30 см. * 30 см. * 1 см включва : 1x САМ подстригване на коса с дъждобран и чадър.

Те също купуват с този продукт..