• Новинка
GYZX 12 бр. обтегач за салфетки, Кухненски ресторант Украса на масата Червен лук Обтегач за салфетки Пръстен за салфетки (цвят : A, размер : един размер)
zoom_in

GYZX 12 бр. обтегач за салфетки, Кухненски ресторант Украса на масата Червен лук Обтегач за салфетки Пръстен за салфетки

BGN 328.38

Продукти
check Налично за поръчка

1.Не е лесно да се счупят,може да се използва многократно;. 2.Многоцелеви от тези кърпички за употреба,идеално за партита,сватби,пикници,празници,Коледа,Нова година,Деня на благодарността и т.н. 3. Лесно почистване-достатъчно е удоволствие да се използва отново и отново,избършете с влажна гъба, ако е мръсно. 4.Пръстените са направени,за да се запази си салфетки, все пак можете да ги използвате за подаване на placemat.Дополните обстановка на вашия сватбен плот тези уникални пръстени за салфетки;. 5.Това е пръстен за салфетки приспособени за всички видове салфетки от плат,кърпи и може да се използва като пръстени за салфетки на вечеря.Функция : 1.Не е лесно да се счупят,може да се използва многократно;2.Многоцелеви от тези кърпички за употреба,идеално за партита,сватби,пикници,празници,Коледа,Нова година,Деня на благодарността и т.н. 3.Лесно почистване-достатъчно е удоволствие да се използва отново и отново,почистете с чиста влажна гъба, ако е мръсно.4.Пръстените са направени,за да се запази си салфетки, все пак можете да ги използвате за подаване на placemat.Попълнете персонализация на вашия сватбен плот с помощта на тези наистина уникални пръстени за салфетки;5.Това е пръстен за салфетки, подходящи за всички видове тъкани салфетки,хавлиени кърпи и може да се използва като пръстените за салфетки.Технически характеристики : Материал : Металлпакет Съдържание : 12*Пръстен за салфетки Само посоченото съдържание на пакета,както и други продукти, които не са включени.Забележка : светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е+/-1-3 виж Само горната съдържанието на пратката,други стоки, които не са включени.

Те също купуват с този продукт..