• Новинка
Wylolik Средиземноморската Слънчева Енергия, С Монтиран На Стената Лампа, Открит Водоустойчив Веранда, С Монтиран На Стената Лампа Американски Ретро Кънтри Външен Ст?
zoom_in

Wylolik Средиземноморската Слънчева Енергия, С Монтиран На Стената Лампа, Открит Водоустойчив Веранда, С Монтиран На Стената

BGN 22.65

Продукти
check Налично за поръчка

★ Този външен стенен монтаж лампа е изработена от дълготраен чист, лят под налягане алуминий и абажура Auti-UV-способен стъкло, за да се осигури неговата устойчивост на атмосферни въздействия, (IP65) устойчивост на корозия и дълготрайност. ★ Гнездо : E27, захранване ac : 110 V-240 V, мощност : макс 60 Вата, на основата на винт лампата E27,площ на облъчване : 30m2 -40 m2. ★ Традиционен викториански стил външно външно на стени на фенера, за да украсят всяка външна област, професионален технология за производство на външно осветление, осигурява сигурност и практичност за монтиране на стена външни тела. ★ Лесно за вас да зададете необходимите винтове, които са включени в пакета за доставка,можете да инсталирате стенни тела от себе си.Не се колебайте да донесе такава фантастична лампа у дома днес!. ★ Следпродажбено обслужване, ние можем да предоставят гаранция за качество и обслужване на клиентите.Ако има някакви проблеми с качеството, моля свържете се с нашите продавача, ние ще ви помогнем гостите да се решат всички проблеми с качеството.Абсолютно нулев риск за тази покупка.

Те също купуват с този продукт..