• Новинка
Зубоврачебные пръчки зъбни конци-Опаковка зъбни конци Преносим Кутия за съхранение на Флоссеров за възрастни,По-Гигиеничный,Общият брой на 308(бял),Държач за зъбни ?
zoom_in

Зубоврачебные пръчки зъбни конци-Опаковка зъбни конци Преносим Кутия за съхранение на Флоссеров за възрастни,По-Гигиеничный,Общият

BGN 11.19

Продукти
check Налично за поръчка

【Автоматична конец за зъби Избира Диспенсер】Благодарение на иновативни дизайн,натиснете долния бутон,и конец за зъби автоматично появи.Това е по-удобно и хигиенично. 【Идеалната конец на движение】Елате с 2 пътни флоссами.Той може да побере 10 бр. Ако искате да имате под ръка четка за конец, я добавете в количката и да вземете вашата поръчка веднага. 【Лесно зареждане】След като конец за зъби ще необременени, можете да използвате нашата чанта за попълване на LIAMOSS и отвори долния капак за попълване. 【Естествени трайни флоссеры】Нишка представлява кръг с конец, така че тя няма да навреди на деснам и не се заби в зъбите.Ультратонкая копринена удобна конец за зъби може плавно да се плъзга между гъсти зъби. 【Family Classic Combo】В комплекта е включена 1 кутия за съхранение на зъбни конци,2 чанти за попълване,2 сладки своята практика за пътуване.Обща сума 308 броя.Не е съвместим с други марки зъбни конци и кутии за съхранение.

Те също купуват с този продукт..