• Новинка
zwj Душ Caddy Полк Баня със Стъклен рафт Баня с Душ Съхранение Дебелина Рафтове от Закалено Стъкло с Интервал Алуминиева Релса монтиран на стената lcd 24 инча xindekaishiTC1110 (р?
zoom_in

zwj Душ Caddy Полк Баня със Стъклен рафт Баня с Душ Съхранение Дебелина Рафтове от Закалено Стъкло с Интервал Алуминиева

BGN 179.98

Продукти
check Налично за поръчка

✽ СИГУРНОСТ И ЗДРАВИНА : 8 мм много гъст закалено стъкло, сигурна, дълготрайна и не ще се счупи. ✽ ЗАЩИТА на КОЖАТА : Край рафтовете са заоблени, за да защити кожата ви от надраскване. ✽ КОНСТРУКЦИЯ ОТ АЛУМИНИЙ И СТЪКЛО : Липсата на ръжда, идеален за душ-стаен, алуминий среда пречи на падането на предмети, но водата просто се стича със стъклени рафтове. ✽ ЗАЩИТА ОТ РЪЖДА : Изработен е от космически алуминий , защита от корозия, подходящ за влажна среда, като баня и кухня. ✽ ГАРАНЦИЯ И ОБСЛУЖВАНЕ : Свържете се с нас като с надеждни приятели, ако не се чувствате удовлетворени.Параметър : Материал : пространство aluminum Main Цвят : черно Покритие : матово покритие Начин на инсталация : Удар installation Note : Този пакет съдържа само този продукт и не съдържа никакви декоративни елементи, свързани със снимка.100% гаранция за качеството на продукта.Моля, позволете 1-3 см грешка и малка разлика в цвета, срокът за доставка е от 15-20 дни.Ако не сте получили стоката в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Нашият професионален екип за поддръжка на клиенти ще бъде на разположение 24 часа в денонощието.Забележка : Тази опаковка съдържа само този продукт и не съдържа никакви декоративни елементи, свързани със снимка.100% гаранция за качеството на продукта.Моля, позволете 1-3 см грешка и малка разлика в цвета.Ако не сте получили стоката в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Нашият професионален екип за поддръжка на клиенти ще бъде на разположение 24 часа в денонощието.

Те също купуват с този продукт..