• Новинка
Zip Ties 8 inch Black Zip Ties 1000 pack, Специални Найлонови Телена замазка с Якост на опън £ 40, Устойчиви на Uv Кабелни Превръзки, Самоблокирующиеся Пластмасови Подове, за вътрешна ?
zoom_in

Zip Ties 8 inch Black Zip Ties 1000 pack, Специални Найлонови Телена замазка с Якост на опън £ 40, Устойчиви на Uv Кабелни

BGN 15.19

Продукти
check Налично за поръчка

Цена по цена на производителя : Това е директна продажба с фабрики,позволете да се насладите на едро.От 2020 година повече от един милион американски клиенти са избрали нашите продукти. 1000 pack : Направете най-доброто използване на вашата покупка!С 1000 стяжками с цип във всяка опаковка не трябва да се притеснявате за това, че в средата на вашия проект ще приключи телени връзки.Висококачествен материал : кабелни превръзки Tantti са изработени от висококачествен найлон 66. Черни връзки, с цип може да се използва при температура от -40℉ до 185℉, така че в снега и преки слънчеви лъчи, това не е проблем.Вътрешно или външно използване : С различните приложения за дома, хамбара, градина, гараж, организация на електрически кабелни основи.Дълга гаранция : Телена замазки Tantti са с гаранция 1 година.Клиентът ще получи 100% връщане на парите, ако срещнете някакви проблеми с качеството по време на гаранционния период.Black Zip Ties 8 inch 1000 Pack TANTTI Co.,Оод е професионален производител на найлонови кабелни основи.Ние ще продължим да подобряваме качеството на продукта, да се предоставят висококачествени продукти и най-доброто обслужване за нашите клиенти.Използвайте вашите покупки най-добрия начин!С 1000 стяжками с цип във всяка опаковка не трябва да се притеснявате за това, че те ще приключат в средата на вашия проект.Високо качество черни цип Tantti изработен от устойчиво на uv безгалогенного найлон 66. Работна температура от -40℉до 185℉с воспламеняемостью UL94 V-2.По-висока якост на опън, Якост на опън на нашите основи-мълния е 40 паунда, което е по-високо, отколкото при други.Ширина под пода Tanti Zip е 0,14 инча, което е по-широк индустриални стандарти.Можете да използвате нашите телена замазка с увереност, без да се притеснявате, че те се разбиват.Самоблокирующаяся конструкция на основата цип Tantti лесно запираются, плътно и сигурно.Твърди дизайнът осигурява стабилна производителност и надеждност.Комбинирано прилагане на Пластмасови връзки Tantti може да се използва за връзване на въжета и кабели за електроника. 8-инчов основата на мълния може да се използва за организиране на електрически кабели и на кабели КОМПЮТЪР или лаптоп.Можете да ги използвате за ремонт на градински огради, висящи led фенери и т.н.Гаранция : Замазка Tanti цип са с гаранция 1 година.Наш клиент получава 100% възстановяване на сумата, ако срещнете някакви проблеми с качеството по време на гаранционния период.Съвети : 1. Моля, съхранявайте в място, недостъпно за деца. 2. Моля, използвайте ножица, когато снимате на върха на цип. 3. Моля, използвайте zipties при съответните температури и якост на опън.Кръст Бод Пакетът включва : 8 см Цип Вратовръзки Черно 1000 Pack.

Те също купуват с този продукт..