• Новинка
Памперси патица, пиле любимец FastUU, предотвратяват Extravasation поддържат чисти Washable памперс, дрехи гъска за птици(l, синьо цвете)
zoom_in

Памперси патица, пиле любимец FastUU, предотвратяват Extravasation поддържат чисти Washable памперс, дрехи гъска за птици(l,

BGN 10.80

Продукти
check Налично за поръчка

Дишане : Този пелена за птици е изработена от дишаща материя и може да се използва пилета, патици и гъски.Дръжте чистота : Носете този памперс, за птици, за да се уверите, че на пода в стаята чист и спретнат, а също и предотвратяване на дефекацию птици и замърсяване на пода.Дизайн на вътрешни джоба : Хартиени кърпи могат да се поставят във вътрешен джоб пелена, за да се предотврати экстравазацию, и те могат да бъдат заменени за многократна употреба.Прекрасен и красив външен вид : Тези пилешки памперси, украсена с лък на гърба, лесен и щедър, и по-красиво в чорап.Водоустойчив : Той е изработен от изящно омрежен водоустойчива материя, красив и практичен, и могат да бъдат използвани след почистване.Функция : 1. Водоустойчив : Той е изработен от изящно омрежен водоустойчива материя, красив и практичен, и могат да бъдат използвани след почистване.2. Прекрасен и красив външен вид : Тези пилешки памперси, украсена с лък на гърба, лесен и щедър, и по-красиво да се носят.3. Дизайн на вътрешни джоба : Хартиени кърпи могат да се поставят във вътрешен джоб пелена, за да се предотврати экстравазацию, и те могат да бъдат заменени за многократна употреба.4. Дръжте чисти : Носете този памперс, за птици, за да се осигури чистотата и реда за вътрешен пол, а също и предотвратяване на дефекацию птици и замърсяване на пода.5. Дишане : Този пелена за птици е изработена от дишаща материя и може да се използва пилета, патици и гъски.Спецификация : Тип елемент : Птица Diaper Material : Polyester Uses : Пет Пиле, патица, Гъска памперси Списък на пакетите : 1 x Poultry Пелена.

Item Type:
 Poultry Diaper
Material:
Polyester
Uses:
Pet Chickens, Ducks, Goose Diapers
Package List:
1 xPoultry Diaper :

Те също купуват с този продукт..