• Новинка
Ditanjia 3 Бр. Подвесная Чанта за съхранение с 3 Джобове,Стенни Подвесная Чанта за съхранение,Над Вратата Чанта за съхранение,за Съхранение на Ключове, Зарядни кабели, к?
zoom_in

Ditanjia 3 Бр. Подвесная Чанта за съхранение с 3 Джобове,Стенни Подвесная Чанта за съхранение,Над Вратата Чанта за съхранение,за

BGN 21.44

Продукти
check Налично за поръчка

Висококачествени материали : Стенни чанта за съхранение, изработен от висококачествен памук и лен, което е влагостойким, не е деформиран лесно, износостойким и здрав, и може многократно да се пере на ръка.Дизайн окачен чанти : Подвесную чанта за съхранение може да се сгъва и съхранява, му е лесно да носят със себе си и тя не заема място.Дизайн с множество джобове може да се класифицира и съхранява, за да го запази в чистота.Лесна за използване : просто виси чанта за съхранение там, където е необходимо, не трябва пробиване, много е удобно да се мотае и да вземе, му може да се движи по желание, а коефициентът на използване на високо.Широко се използва : подходящ за спални, учебни стаи, детски стаи, университетски общежития и т.н., Можете да се мотае в чантата за съхранение зад вратата, стената, мряна, кабинет, прикроватной тумбочкой или маса.Многофункционално съхранение : да се съхранява ключове, калъфи за очила, книги, закуски, козметика, средства за грижа за кожата, канцеларски принадлежности, чаши за вода, чадъри, кърпи, играчки и т.н. За по-изящни стоки и практични продукти, моля, влезте в магазина ми, за да провери купя няколко теми в същото време, има скидкиспецификации : Материал : памук, лен Размер : както е показано на фигура Цвят : сив, зелен, розов Броя : 3 бр. Функция : Стенни чанта за съхранение, изработен от памук и лен, здрав и устойчив на абразия, не е деформиран лесно и лесен за почистване.Чанта за съхранение е от голямо пространство и многопластова конструкция, която е удобна за съхранение на различни по размер елементи и сортиране на съхранение.Чанта за съхранение лесен за инсталиране и използване.Може да се мотае там, където е необходимо, и се прибират за удобство за носене и съхранение.Може да се използва в хола, спалнята, банята, офиса, детската стая, гардероби, офис и т.н., Подходящ за съхранение на ключове, канцеларски материали, различни зарядни устройства, дистанционни управления, детски играчки, чорапи, ръкавици и други дрехи.Забележка : 1. Поради ръчно измерване се допуска отклонение на измерване на 1-3 виж 2. Поради различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.Благодарим ви.Пакетите са включени : 3 * Чанта за съхранение на багаж Ако продуктът има някакви проблеми с качеството, ние директно замени с вас нов продукт или ще ви върнем парите!Отговаряме на строги изисквания за качество и можем да ви донесе най-доброто изживяване!.

Те също купуват с този продукт..