• Новинка
DUzhen мати регулируема портативен бюрото за вашия лаптоп Сгъваема поставка компютърна маса за четене Легло тава (black) Аксесоари (цвят : сапфирово синьо)
zoom_in

DUzhen мати регулируема портативен бюрото за вашия лаптоп Сгъваема поставка компютърна маса за четене Легло тава (black)

BGN 77.12

Продукти
check Налично за поръчка

Тази компютърна поставка е изработена от усилени материали, така че не е лесно да избледнява, антиокислительна, устойчиви на надраскване, трайна.Увеличаване на височината на екрана на монитора на лаптоп или настолен компютър, осигуряване на комфорт, промяна на вредните навици, за да погледне надолу към компютъра и ефективно облекчение на болки в шията и гърба, болки в китките и умора на очите.Лек, удобен в переноске и използване по всяко време, тя е много съвместима с други аксесоари.Подходящи за дома, стая, офис.При добра вентилация му също може да се използва като радиатор за разсейване на топлината.Не се притеснявайте за това, че дънната платка ще изгори.Прост и стилен, направи живота по-хубав, можете да се обърнете към следващия, за да си купя.Описание : 1. Името на деталя : Таблица на компютъра сплав 2. Вид на продукта : Сгъваема Тип3. Стил : Модерен и модный4. Размер на разгръщане на : 24.0 "* 16.1" * 10.6 "/ 61 * 41 * 27 см5. Сгъваем Размер : 17.7 "* 13.8" * 2.4 "5. Материал : Алуминий сплав6. Тегло точки : 3.5 Ibs7. Употреба : Офис мебель8. Специфична употреба : Компютърен стол9. Тип : училищна мебельпакет Съдържание : 1 х сгъваем компютърна маса Забележка : Стрелба на светлина и различни екрани може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1-3 виж Удобно и практично, да ви донесат друг житейски опит.

Те също купуват с този продукт..