• Новинка
XTMA Аниме Игра Маска За Лице Почистваща Многократна употреба Дишащи Унисекс Маска за Възрастни, Юноши Облак Черен Червен 1~10 бр.
zoom_in

XTMA Аниме Игра Маска За Лице Почистваща Многократна употреба Дишащи Унисекс Маска за Възрастни, Юноши Облак Черен Червен

BGN 3.19

Продукти
check Налично за поръчка

✨[Неща] Полиестерна маска за възрастни (с джоб без филтър). ✨[Външен вид] От М-образно скоба за носа той е идеален за вашето лице, не оставяйки пропуски.Имат дизайн на маската удобна за поставяне на сменяеми филтри, когато имате нужда от тях. ✨[Размер]Един размер, дължина (cm/инч)20/7.9, ширина (cm/инч)7/2.8, височина (cm/инч)15/5.9 _BOS_ е Подходящ за всички, размерът може да се регулира по желание, не е нужно да се притеснявате за размера, моющийся, дълго-дълго използване, лек и издръжлив, мек на допир, подходящ за кожата. ✨[Използването на сцена] Бягане, лов, риболов, планинарство, мотоциклет, колоездене, каране на ски, сноуборд, моторни шейни, планина, велосипед, много подходящ за колоездачи, туристи, спорт на открито, партита, фестивали. ✨【Услуги】Ние ценим нашите клиенти, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ако сте заинтересувани от нашите продукти, можете да отидете в магазина и да изберете. ✨Е подходяща за джогинг, къмпинг, разходки, пазаруване, пътуване, сутрешната зареждане, каране на колело, партита и ежедневна употреба.Много подходящ за жени, мъже и деца, ушна обтегач и скоба за носа (вграден) регулирани.✨Маска могат да бъдат бързо почистени на ръка или на машина, и тя остава мека, удобна, здрава и има дълъг срок на служба след всяко почистване.

Те също купуват с този продукт..