• Новинка
Winthome Baby Проверка Edge and Corner Guards, 8 Гумени Защитни ъгли Проверка, 4 метра Мебелен край на Бронята (6 м Лента с вкл.), Baby Corner Edge Протектор за фасадни стени, мебели (сив)
zoom_in

Winthome Baby Проверка Edge and Corner Guards, 8 Гумени Защитни ъгли Проверка, 4 метра Мебелен край на Бронята (6 м Лента

BGN 15.99

Продукти
check Налично за поръчка

【Безопасен материал】- Winthome baby проверка edge and corner guards използва нетоксичен и безопасен материал, мек и твърд, издръжлив и лесен за промяна на цветове. 【Мек и еластичен】- Детска ъглова протектор край мек и высокоэластичный, който може ефективно да се буферира външно въздействие, за защита на детето от нараняване, създаване на безопасна и мека среда за тях и да придружава дете, за да расте. 【Easy to Clean】- Повърхността на детска ръб на ъглов огради водоустойчив и лесен за почистване.За това трябва само парцал или хартиена кърпа, за да лесно да се обърше и премахване на петна. 【Поиграете САМ】- Ние ви предлагаме пълен набор от защитни средства, 4 метра от ръба на 8 точки, 6 метра ленти и 2 двустранни стикери.Можете да изпълните предпазни мерки в съответствие с мерките, инсталация, се насладят на удоволствието от САМ и удовлетворение от преобличане на вашия дом. 【Широко приложима】- Мебелен ръб и ъгъл на охраната се използват в места за хранене маси, телевизионни шкафове, шкафове, ъгли, стъпала и т.н., А също така могат да се използват като мека възглавница за всяко място, което ви трябва.Осигурете на децата си цялостна грижа, за да могат те да играят на сигурно и не се страхуват от удари и наранявания.

Те също купуват с този продукт..