• Новинка
MMPP Премахване на Вдлъбнатини Пръти Инструменти 4 бр. Комплекти Безболезнено Премахване на Вдлъбнатини за Кола Градушка Повреди Вратата на Колата Вдлъбнатини Ремо?
zoom_in

MMPP Премахване на Вдлъбнатини Пръти Инструменти 4 бр. Комплекти Безболезнено Премахване на Вдлъбнатини за Кола Градушка

BGN 15.20

Продукти
check Налично за поръчка

【4шт пръти набор от инструменти】Инструмент за ремонт на вдлъбнатини пръти, включително W стил прът 2 ,3, 4 и B стил прът 8 .Той може да се поправи, различни степени на вдлъбнатини, премахване на вдлъбнатини. 【Лекота на работа】Пръти за ремонт вдлъбнатини са подходящи за използване от никого.Този набор от инструменти за пръти PDR може да се поправи, вдлъбнатини, спестяване на време и пари. 【Високо качество】Наскоро разработени пръти за ремонт вдлъбнатини са изработени от неръждаема стомана.Те са издръжливи и устойчиви на корозия, са с висока гаранция за качество и са лесни за съхранение.Всеки може да се справи с отстраняването на вдлъбнатини, лесен за употреба. 【Широкото използване на】Може да се използва широко, например, автомобил автомобил, мотоциклет, хладилник и пералня, и защита на оригинална боя, ефективно премахване на вдлъбнатини бързо,включва 4 различни дължини пръчки за всички видове ремонт на вдлъбнатини. 【Концепцията на продукта】Защита на околната среда, високо качество, високо обслужване, бърза и ефективна помощ за премахване на ремонтни вдлъбнатини, се превърне в отлично средство и добър помощник за ремонт на вашия автомобил. 4шт безболезнен пръти, използвани за отстраняване на вдлъбнатини и Комплекти за ремонт на вдлъбнатини Премахване на входовете на вдлъбнатини Hail Description : 4 различни дължина на пръта, за всички видове ремонт на вдлъбнатини.Те са издръжливи и устойчиви на корозия, са с висока гаранция за качество и са лесни за съхранение.Защита на околната среда, високо качество, висока служба, бърз и ефективен ремонт ще ви помогнат да премахнете вдлъбнатини, ще бъде чудесно средство и добър помощник при ремонта на вашия автомобил.Продуктът включва : 3x W стил Rods1x B стил пръти.

Те също купуват с този продукт..