• Новинка
Златни марки 444 Соев восък, 5lb Чанта, Натурален Соев Восък Люспи за производство на свещи и DIY Проекти, напълно натурален, без парафин, Включва в себе си 10 Предварител?
zoom_in

Златни марки 444 Соев восък, 5lb Чанта, Натурален Соев Восък Люспи за производство на свещи и DIY Проекти, напълно натурален,

BGN 36.78

Продукти
check Налично за поръчка

[CANDLE ДЕЙЦИ FAVORITE] - един от най-продаваните марки на соев восък в света (ако не и най-добрият!).Благодарение на сравнително ниска температура на топене (119-125°) восък при плавлении става красив крем и гладка.Определено фаворит производители соеви свещи по целия свят!. [ALL NATURAL SOY WAX] - Растителни восъци са напълно натурален и възобновяем ресурс и предпочитан избор на пътя към устойчиво развитие.Този надежден източник на захранване осигурява дълъг списък от екологични ползи, включително, но не само това, восък : нетоксичен, биоразлагаем, чист при горене и е напълно свободен от вещества от животински произход. [ЗАПАЗВА ФОРМАТА В ТОПЛОТО ВРЕМЕ] - 444 има по-висока точка на топене от 464 восък.По-висока температура на топене помага да се предотврати загуба на свещи тяхната форма е в по-топли условия. [ИДЕАЛЕН ЗА ПРОЕКТИ направи си САМ] - Golden Brands 444 soy wax лесен за работа и универсална за всеки проект, независимо от това, дали сте начинаещ или експерт в производството на свещи!Той съчетава добре с много други восками, като парафин, слабина и микрокристаллический восък.Моля, обърнете внимание, че не се препоръчва да се смесват GW 444 с пчелен восък. [ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ ОТГЛЕЖДАНИ В САЩ СОЯТА] - Ние подкрепяме местното земеделие - нашият соев восък, произведени изключително от отглеждани в САЩ соята, и на целия производствен процес се случва в Съединените Щати.

Те също купуват с този продукт..