• Новинка
Двойна Клепачите Крем, Ротация Саботаж Двойни Клепачи Инсталиране на Крем Естествено Прикриване на Дълготраен Стайлинг за Дома за Жени, за Млади Хора за работа на ?
zoom_in

Двойна Клепачите Крем, Ротация Саботаж Двойни Клепачи Инсталиране на Крем Естествено Прикриване на Дълготраен Стайлинг

BGN 5.67

Продукти
check Налично за поръчка

[Бързо сушене]Бързо изсушаване, овлажняване с вода кремообразна текстура, прозрачен безцветен след изсъхване, супер естествен ефект. [Калена полагане]Калена полагане на цял ден, може да поддържа дълготраен ефект на грима, в продължение на цял ден, за да добавите вашата красота. [Безопасен и нежен]нетно съдържание 3 мл, безопасни и меки съставки, които не навредят и да не стимулират деликатната кожа. [Естествен крие в сила]Естествен крие ефект, бързо дейност и лесен, за да работят за това да се направи един клепач в двойна клепач. [На хората], Подходящи както за мъже, така и за жените, може да се използва за хората с един век и с двоен век.Функция : 1. Естествен крие ефект, бързо дейност и лесен, за да работят за това да се направи един клепач в двойна клепач.2. Бързо изсъхване, овлажняване с вода кремообразна текстура, прозрачен безцветен след изсъхване, супер естествен ефект.3. Дълга полагане на цял ден, може да поддържа дълготраен ефект на грима, в продължение на цял ден, за да добавите вашата красота.4. Подходящ както за полза на хората, така и за жени, смогите да бъдат използвани за хора с единично век и инфолд двойно век.Съдържание 5. 3мл чисти, безопасни и слаби съставки няма да навредят или не простимулируют чувствителната кожа.Спецификация : Тип елемент : Двойни клепачи Кремматериал : ABS Съдържание нето : 3 мл Текстура : крем е Приложимо : Двойно клепач, едно клепач, infold двойно клепач, е приложима и за мъже и жени Списък на пакетите : 1 x Dual клепачите Cream1 x Y-образна вилица Забележка : да се Съхранява извън обсега на бебета, за да се избегне случайно поглъщане.Не използвайте този продукт, ако кожата е повредена или опухла.

Item Type:
Double Eyelids Cream
Material:
ABS
Net Content:
3ml
Texture:
Cream
Applicable:
Double eyelid, single eyelid, infold double eyelid, applicable to men and women
Package List:
1 x Double Eyelids Cream :
1 x Y Shape Fork  :
Keep out of reaches of infants to avoid accidental ingestion. Do not use this product when skin is injured or swollen. :

Те също купуват с този продукт..