• Новинка
QMMD Регулируем размер на ролери за Деца и Възрастни ролери с led Подсветка Колела за Момичета и Момчета ролери със защитен комплект, кутия,червено,L(5-7.5 UK/38‐42EU)
zoom_in

QMMD Регулируем размер на ролери за Деца и Възрастни ролери с led Подсветка Колела за Момичета и Момчета ролери със защитен

BGN 11.20

Продукти
check Налично за поръчка

[Регулируем размер] : S (17 см-21 см), M (21,5 см-24,5 см),L (24,5 см 27,5 см), ролкови кънки може да се регулира по всяко време, в съответствие с размера на крака и се използва в продължение на 3-4 години.Това е най-добрият подарък за семейството. [Защита] : Двупластова защита на ролери, дебел чорап, дълго носене и устойчив на удари, може ефективно да защити краката си. [Дишаща материя] : с Ергономичен дизайн подложка с паметта, удобен в чорап, подкладочная тъканта еластична, нежна и здрава. [Отлична производителност] : Ролкови кънки интегрирана група от алуминиева сплав не е лесно да се съборят / ABEC-7 professional лагер , процес каране на кънки на лед е по-безопасно. [Дизайн мигающего колела] : Вие ще се влюбите в нашата красива обувки. 82 A тихо и износостойкое колелото на ПУ, led мигающее колело не изисква батерии.Той автоматично ще светят, когато започнете да карате кънки на лед.Размер : L(5-7.5 UK/38‐42 EU) | Цвят : червен.

Те също купуват с този продукт..